Over Woontrendz

Woontrendz is een website met wooninspiratie en woonideeën in de vorm van persoonlijke blogs, verdiepende artikelen en inspirerende beelden. Hiske Ligtenberg schrijft samen met andere gepassioneerde bloggers over onderwerpen die een groot publiek aanspreken en bij velen een bekende en gevoelige snaar raken. Nuchter en eerlijk.

Je huis is de belangrijkste plek die er is. Iedereen verdient een droomhuis

Dat is de filosofie achter Woontrendz en het ideaal van Hiske Ligtenberg. Mensen inspireren en helpen bij het realiseren van hun droomhuis. Dit doen we door het delen van relevante informatie op het gebied van wonen.

Om je op ieder moment van de dag te kunnen voorzien van je dosis inspiratie is Woontrendz zo gebouwd, dat je zowel op je mobiel, tablet als computer optimaal kunt browsen. Zo zijn we thuis en onderweg altijd beschikbaar voor jou!

Bij ons draait het om alledaagse uitdagingen die opgelost worden met tips, trends, favorieten, binnenkijkers, inzichten en de leukste lijstjes. Alles wat bij de ontdekkingsreis naar een droomhuis hoort.

Woontrendz is

Bij alles wat we doen, schrijven, publiceren en delen staat een aantal belangrijke waarden centraal. Woontrendz is:

  • Eerlijk
  • Transparant
  • Inspirerend
  • Realistisch
  • Toegankelijk

Historie

Woontrendz is opgericht in 2013 en is ontstaan naar aanleiding van onze zoektocht naar inspiratie voor het inrichten van ons eerste koophuis. Een moeizame zoektocht, waarbij vaak de achtergrond informatie ontbrak. Pinterest en Google leverden de beste resultaten op. Dat kan anders dachten wij. Rick Sportel bouwde de eerste versie van Woontrendz en al snel kwamen de bezoekers op onze website terecht. In februari 2015 is de website volledig vernieuwd. Nog steeds zien we maandelijks steeds meer bezoekers op Woontrendz verschijnen.

Bloggers

Lijkt het je leuk om jouw blog op Woontrendz terug te vinden? Dat kan! Wij zoeken en staan altijd open voor inspirerende interieur bloggers. Stuur een mail naar hiske@woontrendz.nl en ontvang verdere informatie.

Binnenkijken bij…

Voor deze rubriek Binnenkijken bij… zijn wij op zoek naar bijzondere interieurs. Wil jij jouw interieur met ons delen? Stuur dan een aantal foto’s van verschillende ruimtes naar hiske@woontrendz.nl en wie weet komen we de volgende keer bij jou binnenkijken.

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media. Hier delen we wooninspiratie en gaan we graag met jou de conversatie aan over woonproblemen en woonideeën:

Social media

Het is ook mogelijk om op Woontrendz te adverteren.

Laat een reactie achter