Woonwebwinkels

Zoek je een woonwebwinkel om dat leuke nieuwe item voor je interieur te bestellen? Of wil je je laten inspireren door de vele woonproducten die online te verkrijgen zijn? Kijk dan snel verder!

Het woonwebwinkel overzicht dat jou helpt

Om je te helpen hebben we een overzicht gemaakt van leuke betrouwbare online woonwinkels. Bij deze webshops kun je veilig zoeken naar woonproducten en zonder zorgen online bestellen. Klik hieronder op een logo om naar de bijbehorende woonwebwinkel te gaan:

Favoriete woonwebwinkels

Woonwebwinkels

  • Woonwebwinkel trendhopper.nl

Bedden/Slapen

Woonwarenhuizen

  • Woonwarenhuis debijenkorf.nl
  • Woonwarenhuis hema.nl

Tuinwebwinkels

  • Kees Smit Tuinmeubelen
  • Tuinplantenwebshop tuinplant.nl

Woonwebwinkel overzicht

Om te voorkomen dat shoppen bij een woonwebwinkel eindigt in een teleurstelling, is het verstandig om een paar dingen te checken, voordat je een bestelling plaatst. Kijk bijvoorbeeld of een woonwebshop het keurmerk van de Nederlandse stichting Thuiswinkel.org heeft (hoewel niet alle webwinkels hiervoor in aanmerking komen), of het Webshop keurmerk van Keurmerk.info.

Ontbreekt dit, dan kun je kijken of je op bijvoorbeeld Trustpilot.com of Feedbackcompany.nl reviews van de woonwebwinkel kunt vinden. Deze websites zijn onafhankelijk en de reviews zijn gegarandeerd echt. Geschreven door echte klanten op basis van ervaringen. Heeft een woonwebwinkel een hoge score op één van deze review verzamelwebsites, dan kun je ook bij die online shop met een gerust hart winkelen.

De woonwinkels online in het overzicht van Woontrendz zijn overigens allemaal betrouwbaar. Ze voldoen aan de eisen om betrouwbaar te zijn, of wij hebben zelf een goede ervaring met deze woonwebshops.

Toelichting op de woonwebwinkel categorisering:

Woonwebwinkels favorieten

Van alle Nederlandse woonwebwinkels zijn dit de favorieten van Woontrendz. Deze woonwebshops zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en bieden een uitgebreide collectie woonproducten van prachtige merken. Ze bieden een goede service die voldoet aan de voorwaarden van de Nederlandse stichting Thuiswinkel.org. We raden je aan vooral eens te kijken bij een woonwebwinkel uit deze selectie.

Woonwinkels online

De woonwinkels online bieden woonproducten voor je interieur, zoals: meubels, woonaccessoires, verlichting en decoratie. Ze staan niet onder favorieten, maar zijn desalniettemin betrouwbaar. Dat is overigens elke woonwebwinkel die op deze pagina staan vermeld. Vele producten die op Woontrendz worden besproken zijn te koop bij één van deze webwinkels (of bij onze favoriete woonwinkels online).

Webshops voor woonaccessoires en decoratie

Ben je specifiek op zoek naar webshops voor woonaccessoires en decoratie, dan zou je deze webshops eens moeten bekijken. De webwinkels bieden accessoires en decoratie, in brede zin of juist een specifiek product.

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een gespecialiseerde webwinkel in beddengoed, Riverdale woonaccessoires of een specialist in foto’s op hout. Over een foto afdrukken op hout hebben we ook een uitgebreid artikel geschreven.

Maar, de genoemde shops kunnen ook woonwebwinkels zijn voor woonaccessoires die passen bij een bepaalde woonstijl. Denk aan een woonwebshop voor woonaccessoires in landelijke stijl. Er bestaan vele soorten online woonwinkels voor accessoires en decoratie en daarom hebben hiervoor een aparte categorie ingericht specifiek voor woonaccessoires webshops, die je via het menu aan de rechterkant vindt.

Woonwebwinkels voor slapen

In deze categorie vind je een overzicht van de leukste woonwinkels online voor bedden en beddengoed.

Woonwarenhuizen: warenhuizen met woonproducten

Grote bekende warenhuizen hebben tegenwoordig allemaal een webwinkel, met daarin ook een collectie woonartikelen. Deze collecties zijn vaak wel groot, maar minder diep dan bij een echte gespecialiseerde woonwebwinkel. Omdat de grote warenhuizen een goede naam hebben, vinden mensen het nog vaak prettiger om daar te bestellen in plaats van bij een woonwebwinkel. De links van woonwarenhuizen hierboven brengen je direct bij het aanbod woonproducten binnen de webwinkels van deze warenhuizen.

Webwinkels voor tuin

Deze woonwebwinkels bieden producten voor de tuin, zoals bloemen en planten, tuinbenodigdheden en decoratie voor de tuin. Aangezien tuinproducten zo verschillend zijn van woonproducten voor interieur, hebben we deze webshops in een eigen overzicht geplaatst. Daarnaast worden producten zoals bloemen en planten doorgaans alleen in het voorjaar en in de zomer gekocht. Woonproducten daarentegen worden het hele jaar volop aangeschaft. Hoe dan ook, ons leek het overzichtelijker om de tuinwebwinkels te scheiden van de woonwinkels online.

Laat een reactie achter