Verliefd op donkergrijs in huis

Verliefd op donkergrijs in huis

Met de nieuwe film “Fifty Shades Darker” die in de bioscopen draait en wederom een groot succes is, kon ik natuurlijk makkelijk inhaken met deze post over donkergrijs tinten in huis.

De kleur donkergrijs is tijdloos en goed te combineren bij een heleboel kleuren. Niet voor niets dat dit een populaire kleur is voor het interieur. Hieronder mijn favoriete interieurs met de tinten donkergrijs.

Donkergrijs tinten in huis

Donkergrijs in de slaapkamer

Deze kleur leent zich ook goed in de slaapkamer. Het geeft een luxe uitstraling en is ook prachtig in combinatie met wit.

Donkergrijs in de slaapkamer

Donkergrijs in de woonkamer

Deze kleur is niet alleen populair in de moderne woonstijl, maar kan ook goed gebruikt worden in een landelijk interieur. Hieronder zie je dat de plinten wit zijn geschilderd. Deze komen zo goed tot hun recht en zorgen ervoor dat de vloer ook goed uit de verf komt en niet opgaat in de kleur van de muur.

Donkergrijs in de huiskamer

Verschillende tinten grijs

Door verschillende tinten grijs te gebruiken creëer je rust en ruimte. Doordat het contrast tussen de kleuren niet groot is voelt het heel warm aan. Het wordt één geheel, doordat de kleuren met elkaar verbinden. De vraag is alleen, durf jij het aan?

Donkergrijs ton sur ton

Bronnen: The guardian, PinterestBloglovinCoco lapine design en Hannah in the house,

Laat een reactie achter