5X woontrends 2014

woontrends 2014

Heb jij al iets gedaan met de woontrends van 2014? Nog niet? Bekijk dan deze vijf voorbeelden van woonproducten, waarmee je ze eenvoudig in huis haalt!

Woontrends: gelukkig is er keuze

Woontrends bepalen voor een groot gedeelte de collectie van de merken en het assortiment in de winkels. Gelukkig zijn er verschillende woontrends, waardoor er altijd wel een nieuwe trend tevoorschijn komt waar jij iets mee kunt.

Want eerlijk is eerlijk, niet elke woontrend spreekt je aan. Dat herken ik ook! Oké, aan sommige trends moet je even wennen, maar er zijn ook trends bij die ik toch echt oversla.

2014: creatief jaar waarin alles kan en mag

Ik ben dit jaar blij met de nieuwste woontrends van 2014. De kleuren, patronen, materialen en stoffen passen bij me en spreken mij aan. Natuurlijke materialen, geometrische vormen met mooi lijnenspel. Industrieel, natuurlijk en modern.

De draadmanden en lampen zijn er in verschillende materialen en kleuren. Deze woontrend ken je wellicht al. Chevron prints kan je uiteraard zelf toepassen op oude meubelen, kastjes of krukjes. Een chevron print in huis mag echt niet ontbreken dit seizoen. Het merk ferm Living is heel herkenbaar aan haar zachte kleuren, geometrische vormen en erg leuke kinder items, zoals de ferm Living muurstickers.

De woontrends 2014 zijn onder andere groen, kleurrijk en misschien nog wel de leukste trend: alles kan en mag! Je kunt dus helemaal je eigen stijlen combineren waardoor je een Eclectic interieur creëert. Bekijk hier de lijst met meest populaire Woontrends 2014

Haal deze woontrends 2014 in huis!

De 5 producten in het voorbeeld spreken mij aan. Jou ook? Hieronder vind je de links naar woonwebwinkels, waar je deze producten online kunt bestellen. Haal ook de woontrends 2014 in huis!

Laat een reactie achter