7 alternatieven voor de kerstbal

Alternatieven voor de kerstbal

Wil je eens iets anders in je kerstboom dan de standaard kerstbal? Dan hebben wij de leukste alternatieven voor je uitgelicht. Want je kunt je kerstboom echt heel leuk decoreren met andere leuke kerstspullen. Ik heb hieronder de 7 leukste op een rij gezet.

Mijn persoonlijke favoriet; de gekke kerstbal figuren

Natuurlijk kan je dit jaar ook voor veilig gaan en een standaard box vol met op kleur geselecteerde kerstballen kiezen. Maar hoe leuk is het om net even wat origineler te zijn en een unieke en persoonlijke kerstboom te versieren.

Kerstbal alternatieven

#1. De Nordal kerstboomhangers

Hoe leuk zijn deze kerstboomhangers van goud. Je kunt er zelfs een kaars in doen (wees natuurlijk wel voorzichtig met vuur bij de kerstboom).

De kerstboomhangers zijn verkrijgbaar bij vtwonen voor €11,99

Bekijk de kerstboomhangers op vtwonen

#2. Kerstbal auto van House Doctor

Deze stoere kerstbal auto vervoert een kerstboom op het dak. Ludieke kerstballen zijn helemaal trendy en in allemaal bijzondere vormen verkrijgbaar. Van hamburger tot cupcake en van kikker tot pauw. Een goed alternatief voor de kerstbal vinden wij.

Deze kerstboom auto is verkrijgbaar bij Wehkamp voor €8,95

Bekijk de kerstboomauto op Wehkamp

#3. Kerst cactussen

Twee trends gecombineerd, de cactus met kerstbal figuren. Ze zijn er ook in fruit en kersttruien. &Klevering het merk dat deze kerstfiguren set van 3 ontwerpt is verkrijgbaar bij Fonq.

De kersthangers zijn verkrijgbaar bij Fonq voor €14,95

Bekijk de kersthangers op Fonq

#4. Glazen ornament

De geometrische vormen zien we ook terug in de kerstdecoratie. Deze glazen Diamond Ornament Hanger van vtwonen is er in veel verschillende vormen. Nét even anders!

Dit ornament is verkrijgbaar bij Fonq voor €4,95

Bekijk het ornament op Fonq

#5. Messing ornamenten van Ferm Living

Deze door Trine Andersen ontworpen ornamenten voldoen aan de woontrends van 2017. Ze zijn gemaakt van messing en hebben een glanzend laagje waardoor ze echt stralen. Deze set bestaat uit 4 ornamenten en kan je ook leuk decoreren in een tak. Dus ze zijn buiten de kerstperiode om nog prima te gebruiken in je interieur.

Deze ornamenten zijn verkrijgbaar bij MisterDesign voor €18,-

Bekijk de ornamenten op MisterDesign

#6. Circusletters

HEMA komt dit jaar met een heleboel betaalbare en hippe kerstdecoratie. Zo ook deze leuke circusletters. Uiteraard is het hele alfabet beschikbaar. Zo kan je er een persoonlijke boom van maken.

De circusletters van HEMA zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet voor €5,-

Bekijk de circusletters op HEMA

#7. IJsco kerstbal figuur 

Zoals je ziet zijn de kerstbal figuren in 2017 hét alternatief voor de standaard kerstbal. Ook hierin heeft HEMA een uitgebreid assortiment van dinosaurus tot robot. De moeite waard om te gaan kijken. Ze zijn ook nog eens van echt glas gemaakt.

Deze ijsco is verkrijgbaar bij HEMA voor €2,50

Bekijk het ijsco kerstbal figuur op HEMA

Ik ben heel benieuwd welk alternatief voor de kerstbal er bij jou in de kerstboom hangt dit jaar. Ikzelf kan in ieder geval vanaf 0 beginnen aangezien ik alle kerstdecoratie tijdens de verhuizing heb weggegeven. Ook met de gedachten weer opnieuw alles te kunnen aanschaffen. Kerstinkopen doen blijft natuurlijk altijd leuk!

Laat een reactie achter