8Pandas bamboe serviesset

Duurzaam en milieubewust leven vinden we gelukkig steeds belangrijker. Er is tegenwoordig ook meer en mooier aanbod dan in er ooit is geweest. Zoals deze prachtige design bamboe servies. Dit servies is ontworpen door de designer Pino. Hij maakt efficiënt gebruik van materialen, de functie en vormen. Het gebakbordje wordt een schoteltje voor onder de cappuccino of om de soep in de kom warm te houden. En het dekseltje van de drinkbeker is niet alleen een onderzetter maar kan ook worden gebruikt om je theezakje op te leggen. Deze 8Pandas bamboe serviesset kan zelfs in de vaatwasser!

De serviesset is biologisch afbreekbaar en gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. De onderdelen zijn gemaakt van rijstplant, natuurlijke kleurstoffen en plantenextract en uiteraard van bamboe.

De 12-delige 8Pandas bamboe serviesset bestaat uit:
2 x mok inhoud 350 ml (12,5 cm hoog)
2 x espresso kop inhoud 75 ml (6 cm hoog)
2 x schotel Ø 7,5 cm
2 x schotel Ø 15 cm
2 x ontbijtbord Ø 21,5 cm
2 x kom inhoud 700 ml (Ø 14,5 hoog 7,5 cm). Geschikt voor soep, muesli e/o salade.

Net zoals bamboe zelf is 8pandas even efficiënt als duurzaam. Het dagelijkse kostje van de panda is namelijk ijzersterk en wordt samen met rijstkorrelhuizen vermalen tot poeder, waarna het met natuurlijk pigment en bindmiddel in een mal gegoten wordt. 8pandas kreeg voor de combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en design de Design Plus Award 2013.

Deze bamboe serviesset is verkrijgbaar in naturel en antraciet kleur.

De 8Pandas bamboe serviesset online bestellen?

De 8Pandas bamboe serviesset is verkrijgbaar bij Basiclabel voor €39,95.

8Pandas bamboe serviesset op Basiclabel

Woontrendz-bamboe-serviesset-2

Laat een reactie achter