April favorieten van Hiske 2018

April favorieten van Hiske 2018
In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

April favorieten van Hiske

De lente is officieel begonnen! De zomertijd is begonnen en dus is het weer langer licht. Ik ben gek op de lente en kan niet wachten tot de magnolia’s in bloei staan en de bomen weer groen kleuren. Deze maand ga ik ook naar de leukste beurs op woongebied in Milaan. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de nieuwe trends die ik daar spot. Ik ga samen met mijn vriend en heb er een paar dagen bij aangeplakt om nog even van het Comomeer te genieten en de stad Milaan te ontdekken. Fijn vooruitzicht dus deze maand.

Oplaadbare tafellamp

Deze Marset Bicoca tafellamp is oplaadbaar. Super handig dus, want hij heeft geen stroom nodig. Een draadloze lamp die je dus overal neer kunt zetten. En hij ziet er ook nog eens leuk uit. Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

De Marset Bicoca tafellamp is verkrijgbaar bij Flinders €180,-

Bekijk de tafellamp bij Flinders

Kandelaar Binti

Bij Kwantum hebben ze een nieuw concept waarbij 3 bekende bloggers hun eigen collectie mochten ontwerpen. Deze kandelaar van Binti is mijn favoriet. Hij is verkrijgbaar is drie verschillende kleuren.

De Binti kandelaar is verkrijgbaar bij Kwantum voor €5,50

Bekijk de kandelaar bij Kwantum

Vitra tafelboek

Ik heb dit Lightopia boek inmiddels al in huis, dus eigenlijk hoort hij niet thuis in deze favorieten wensenlijst. Maar ik vind hem het vermelden waard. Een inspirerend boek over de verandering in de wereld van licht.

Het Vitra Lightopia boek is verkrijgbaar bij Flinders voor €90,-

Bekijk het boek bij Flinders

Tafelklok Puik Clork

De zomertijd is van kracht, dus deze leuke tafelklok vond ik wel toepasselijk. Het ontwerp is van Puik Art en is een Nederlands merk. Het klokje is gemaakt van kurk en vind ik erg mooi vanwege zijn simpele ontwerp.

De Clork tafelklok is verkrijgbaar bij Fonq voor €49,95

Bekijk de Clork klok bij Fonq

Plaid Suus

Het kan (helaas) nog best fris zijn in april. Onder een kleedje op de bank is voor mij het hele jaar een favoriete bezigheid. Deze kleurrijke variant brengt de lente in huis. Het plaid is ontworpen door blogger Suus voor het nieuwe concept WOWN! van Kwantum.

Het plaid Suus is verkrijgbaar bij Kwantum voor €29,-

Bekijk het plaid bij Kwantum

Heb jij één van deze woonaccessoires al in huis? Laat het me weten in een reactie onderaan dit bericht!

Een reactie op “April favorieten van Hiske 2018

  1. Jenneke de Zuidt zegt:

    Wat een leuk initiatief van Kwantum! De kandelaar is ook mijn favoriet – het is bijna een beetje art deco. Erg leuk!

Laat een reactie achter