Flexibel armleuning dienblad hout

Flexibel armleuning dienblad hout merk woood

Met dit handige woood armleuning dienblad van hout zet je je drinken stevig op de bankleuning.

WooodGeen omvallende glazen of kopjes meer op de bank… Met een armleuning dienblad zet je ze stevig en stabiel neer op de leuning van je bank of stoel. Het woood flexibel dienblad is, zoals de naam al doet vermoeden, flexibel. Dat is echt een groot voordeel. Het past hierdoor op elke armleuning.

Het flexibel dienblad is niet alleen erg handig, maar ziet er ook nog eens leuk en gezellig uit doordat deze van hout is gemaakt. Het dienblad is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en eiken houtkleur. Bekijk hier de verschillende kleuren van het woood flexibel armleuning dienblad:

Met dit accessoire kleed je op een functionele manier je bank aan. Een armleuning dienblad voor de armleuning van een bank of stoel is een goed voorbeeld van een woonaccessoire waarbij functionaliteit en uiterlijk goed zijn gecombineerd! Leuk en handig toch?

Woood armleuning dienblad online kopen

Wil jij ook zo’n flexibel dienblad voor de armleuning van je bank of fauteuil? Dit handige accessoire voor je woonkamer is online te bestellen bij onderstaande betrouwbare webwinkels, vanaf slechts €14,95:

Laat een reactie achter