Badkamer trends 2017

Badkamer trends 2017

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je gewoon leuke inspiratie opdoen voor het aankleden en opvrolijken van je badkamer? Bekijk dan de onderstaande badkamer trends 2017 eens!

Want een badkamer gezellig maken met (vaak) al die tegels is nog niet eens zo makkelijk als het lijkt.

Badkamer trends 2017

De trends voor de badkamer zijn vooral persoonlijke toevoegingen. De woonkamers, slaapkamers en keuken worden vaak aandachtig ingericht. Daarin durven mensen vaak ook wel voor persoonlijke smaak te kiezen en wat kleur en eigen elementen toe te voegen. De badkamers zijn vaak wat kaal, saai en steriel. Daar komt verandering in dit jaar! Er zijn al veel merken die inspringen op de persoonlijk smaak van de klant en komen met bijzonder gewaagde en naar eigen wens in te vullen badkamermeubels.

Wat dat je van een patroon met pasteltegen in de badkamer!

Geometrische vormen

Deze trend laat zien dat niets te gek is in de badkamer en je echt wel wat meer kleur mag toevoegen. Het is tenslotte wel een ruimte waar je iedere ochtend vertoeft. Dus waarom zou je deze ruimte niet wat meer persoonlijk maken.

Badkamertegels in patroon en pasteltinten

Zo komt het merk Villeroy en Boch met de badkamertrends 2017 uit en valt ons oog vooral op de wasbakken in trendy kleuren en vormen. De gouden elementen en pastelkleurige wasbak maken onderstaande afbeelding net even anders. Want de basis is alsnog veilig en wit in deze badkamer. Zo kun je alsnog makkelijk en zonder al te veel kosten van badkamer trend wisselen.

Villeroy and Boch Poetry wasbak

Geometrische wasbak van Villeroy & Boch

Natuurlijke materialen

Ook de natuurlijke materialen zijn helemaal van het jaar 2017. Deze zien we al een aantal jaren in het lijstje van interieurtrends terugkomen. Maar nu dus ook voor de badkamer. Denk hierbij aan houten accessoires, aardewerk, maar ook aan planten en houten badmeubels. Deze badkamertrend vinden wij het mooiste dit jaar!

Natuurlijke materialen

Badkamer trends 2017 met hout

Voor welke trend ga jij in de badkamer? Het wordt hoog tijd dat deze woonruimte wat meer kleur en aandacht krijgt!

Bronnen: Appartment Therapyarchiproducts en Woontrendz

Een reactie op “Badkamer trends 2017

  1. Guus zegt:

    “Deze trend laat zien dat niets te gek is in de badkamer en je echt wel wat meer kleur mag toevoegen”.
    Helemaal eens mee. Weg met de saaie badkamers die altijd of wit, of zwart zijn. Het is veel leuker en frisser baden in een bijvoorbeeld groene badkamer.

Laat een reactie achter