Boomhutbed

Stoer en leuk, dit boomhutbed van steigerhout! Het bed is niet alleen om in te slapen, maar functioneert ook als speelplek.

Welke jongen droomt er niet ooit van een eigen boomhut? En wat te denken van een boomhut waar je ook in kunt slapen. Met dit stoere boomhutbed kunnen vele dromen in vervulling gaan. Het bed zal veel kinderharten sneller doen kloppen. En niet alleen bij jongens trouwens. Door het gebruik van de kleuren, zoals te zien op de foto, is het boomhutbed ook ideaal voor de stoere meisjes!

Boomhutbed van steigerhout of gewoon hout

Het boomhutbed is gemaakt van steigerhout. Super ‘stoer’ dus en ook stevig en duurzaam. Een goedgekozen materiaal voor dit product. Er zijn ook diverse andere uitvoeringen van het boomhutbed verkrijgbaar, die gemaakt zijn van gewoon hout in plaats van steigerhout.

Boomhutbed verkooppunten

Binnenkort zullen we dit artikel over dit prachtige bed uitbreiden met een overzicht van verschillende verkooppunten. Ben je specifiek op zoek naar een uitvoering van dit bed? Stuur een mail naar ons via het contactformulier en wij gaan voor je op zoek!

Laat een reactie achter