Bredemeijer Asia bamboo serie

Bredemeijer asia bamboo serie

De nieuwe duurzame bamboo serie van Bredemeijer is strak design gecombineerd met een Aziatische twist. En ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal! In dit artikel nemen we de collectie onder de loep.

De Bredemeijer Asia bamboo serie is verkrijgbaar als set, maar ook als losse artikelen. Heel handig; zo kun je zelf bepalen hoe jouw bamboo collectie eruit komt te zien. De serie bestaat uit een theepot, bonbonschaaltje en etagère. De bamboo lijn heeft ook onderzetters en een timer in het assortiment.

Bamboo theepot

Goede thee kan, net als wijn, voor een geweldige smaakbeleving zorgen. In japan is een theeceremonie verbonden aan strikte regels. Het ontwerp van de theepot, die is gemaakt van wit porselein met een bamboe onderkant, is geïnspireerd op deze bijzondere tradities.

Het moderne en strakke design van de theepot, gecombineerd met de Aziatische twist geeft deze een bijzondere uitstraling. Een ‘must have’ op iedere tafel! Ook op jouw tafel?

Bamboo etagere

Deze stoere etagère heeft een moderne uitstraling met een Aziatische twist. Hij is gemaakt van bamboehout met een RVS staander.

De etagère is een ware eyecatcher op tafel. Combineer de etagère met allerlei lekkernijen zoals bonbons, cupcakes en lekkere koeken. Zo is de etagère een mooie toevoeging tijdens de koffie en thee. Als decoratie is de etagère ook heel geschikt. Echt een multifunctioneel item!

Bredemeijer Bamboo Bonbonschaaltje

Dit bonbonschaaltje is een leuke toevoeging tijdens de koffie en thee. Het schaaltje maakt het namelijk mogelijk om de lekkerste bonbons op een stijlvolle manier te serveren. Natuurlijk ook te gebruiken voor het serveren van andere lekkernijen.

Bredemeijer bamboo    Woontrendz-bredemeijer-theepot-bamboo

Bredemeijer Asia bamboo serie online bestellen?

Bredemeijer Asia bamboo serie is verkrijgbaar bij vtwonen vanaf €9,95

Bredemeijer Asia bamboo serie bij vtwonen

Laat een reactie achter