December favorieten van Hiske 2017

December favorieten van Hiske 2017
In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

December favorieten van Hiske

Deze maand vind ik het altijd lastig om mijn favorieten uit te kiezen. Er zijn zoveel cadeau’s te vinden online in deze maand en het assortiment is al zo groot. Daarnaast ben ik deze maand ook nog eens jarig en kom ik om in de cadeau’s. Gelukkig valt er altijd nog wel iets te wensen en kom ik toch met een nieuwe lijst. Ondanks al mijn toffe cadeau’s die ik al heb mogen ontvangen natuurlijk. Wat wens jij voor kerst? Ik hoop dat ik je wat cadeau inspiratie kan geven.

Kamerden

Deze den is perfect voor in de woonkamer en past natuurijk helemaal in deze kerstperiode. Natuurlijk helemaal passend in het huis van de liefhebber van de Urban Jungle woonstijl. Hij kan gewoon het hele jaar blijven staan tussen je planten collectie.

De kamerden is verkrijgbaar bij Fonq voor €17,95

Bekijk de kamerden op Fonq

Jay Letterbord

Dit letterbord is een hype op social media en kom ik echt overal tegen. Super leuk natuurlijk, omdat je hem kan personaliseren met je eigen tekst. Gooi je creativiteit dus in de strijd met dit letterbord. Foto’s zijn welkom!

Het Jay letterbord is verkrijgbaar bij Fonq voor €41,90

Bekijk het letterbord op Fonq

Calender 2018

Zo stijlvol, dat je hem gewoon kan laten rondslingeren in huis of op de koffietafel. Een agenda voor de design liefhebbers.

De designletter calendar is verkrijgbaar bij vtwonen voor €23,-

Bekijk de agenda op vtwonen

Snowglobe kerst

Deze wonderball snowglobe van &k amsterdam is wel heel snoezig. Schudden maar met de gouden glitters.

De wonderball glitter is verkrijgbaar bij Fonq voor €12,50

Bekijk de wonderball op Fonq

Macbook hoes van hout

Een beschermhoes voor je macbook die er nog eens tof uit ziet ook. Deze ecoskin beschermhoes past op een macbook pro retina van 15″.

De macbook hoes van hout is verkrijgbaar bij vtwonen voor €58,-

Bekijk de houten hoes op vtwonen

Ik ben benieuwd of je inspiratie hebt opgedaan voor je kerstcadeau’s. Succes met je kerstinkopen en natuurlijk alvast hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk volg je me ook weer in 2018.

Een reactie op “December favorieten van Hiske 2017

  1. Marit zegt:

    Wat grappig de kamerden, ik wist niet dat hij bestond! Die ga ik even opzoeken voor in mijn kantoortje. Ook de macbook hoes van hout is echt mijn stijl. Ik heb alleen geen macbook helaas.

Laat een reactie achter