December favorieten van Hiske 2016

December favorieten van Hiske 2016

In deze rubriek ga ik op zoek naar mijn favoriete woonitems die passen bij de tijd van het jaar en de laatste woontrends. Ik hoop je met mijn favorieten te kunnen inspireren.

December is begonnen. De maand van de vele cadeautjes. Voor mij dubbelop, aangezien ik ook nog eens jarig ben in deze maand:). Vandaar maar een subtiel hint naar mijn verlanglijstje met leuke nieuwe woonitems die ik graag in ons nieuwe huisje zou willen zien.

Zoals iedere maand geef ik je bij al mijn favorieten het verkoopadres weer. Ik ben benieuwd of er deze maand iets tussen zit dat jouw aanspreekt.

December favorieten van Hiske

Schoolplaat insecten

Helemaal passend bij de botanische trend. Deze oude schoolplaten vind je al (sporadisch) bij vintage winkels en markten. Alleen niet altijd in een even mooie print. Je hoeft nu niet langer meer op zoek, want het merk HK Living verkoopt ze ook gewoon online.

De insecten schoolplaat van HK Living is verkrijgbaar bij Fonq voor €39,95

Bekijk de schoolplaat op Fonq

Tafellamp van Dutchbone

Ik kwam deze tafellamp tegen op de vtwonen beurs dit jaar samen met het velours poefje van Normann Copenhagen. Het verbaasde me dat deze lamp uit de (voor mij) betaalbare collectie van Dutchbone kwam. Hij zag er namelijk fantastisch (maar vooral ook design-duur) uit.

De Dutchbone tafellamp is verkrijgbaar bij Fonq voor €99,-

Bekijk de tafellamp op Fonq

Kunst kerstboom

Ik ben nog altijd groot liefhebber van een echte kerstboom in huis. Al is het alleen al om de dennengeur die het huis vult. Maar of het nou altijd zo praktisch is… Helaas dit jaar nog geen grote kerstboom plek in mijn kleine huisje. Dus op de wishlist voor volgend jaar. En de kunstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden!

Deze kunstkerstboom van Sherwood – Triumph Tree Deluxe is verkrijgbaar (in verschillede maten) bij vtwonen voor €199,-

Bekijk de kunstkerstboom op vtwonen

Velours poef

Dit is het poefje dat ik tegenkwam op de beurs in de velvet groene stof. Ik vind hem echt prachtig! Waarschijnlijk ga ik toch voor een gewaagde velours bank, dus dan is het poefje misschien wat te veel van het goede. Maar voor een subtiele toevoeging van de velvet trend in huis is dit zeker een aanrader.

De circus velours poef van Normann Copenhagen is verkrijgbaar bij Flinders voor €460,-

Bekijk de poef op Flinders

Kerstbal met gouden randje

Een kerstboom hoort natuurlijk wel gevuld te worden met ornamenten en kerstballen. Deze vind ik erg stijvol en goed passen bij de gouden trend van dit jaar.

De kerstbal met gouden glitters is verkrijgbaar bij vtwonen voor €2,49

Bekijk de kerstbal op vtwonen

Heb jij één van deze favorieten geshopt? Schroom dan niet om het met me te delen in een reactie hieronder!

Laat een reactie achter