Stijlvol design wijnrek

Design wijnrek keuken

Ben jij meer dan een liefhebber van wijn? Dan mag dit prachtige design wijnrek niet ontbreken in jouw interieur!

Het is december. Koude en korte dagen. De warmte van de feestdagen. Een maand die gepaard gaat met lekker eten. Echt een periode waar een lekker wijntje bij hoort! Wat is er dan mooier om een fles wijn te kiezen uit een design wijnrek als deze? Een erg toepasselijke en stijlvolle aanvulling voor je interieur vinden wij!

Dit wijnrek is bijzonder omdat het van plafond tot vloer reikt. In tegenstelling tot een sta-in-de-weg houten rekje, wordt een design wijnrek zoals deze onderdeel van je interieur. Door de wijnflessen, die er horizontaal in ‘hangen’, ontstaat een bijzonder (en functioneel) woonaccessoire. Het design wijnrek is naar onze mening een echte eye catcher binnen je woonkamer of keuken waar je niet snel op uitgekeken raakt. Vind je ook niet?!

Sfeerimpressie design wijnrek

Enkele mooie voorbeelden van woonsituaties met het design wijnrek:

Wijnpaal als design wijnrek

Dit wijnrek heet een wijnpaal. Het is beschikbaar in diverse uitvoeringen en formaten en kan tot 20 wijnflessen dragen.

In de hoofdfoto is te zien hoe de wijnpaal de volledige ruimte tussen plafond en vloer benut. De mooiste variant vinden wij.

Naast het verschil in formaat en uitvoering, heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren. Het design wijnrek is te krijgen in een verschillende kleuren.

Voldoende mogelijkheden dus voor verschillende woonruimtes en woonstijlen!

Meer weten over de wijnpaal?

Wil jij ook zo’n bijzonder design wijnrek, kijk dan eens op Wijnpaal.com. Dit is de website van het bedrijf achter dit prachtige wijnrek. Een wijnrek op maat is niet alleen prachtig, maar is ook zeer betaalbaar. Een wijnpaal heb je namelijk al voor €299,- inclusief montagekit en verzending.

Bekijk de wijnpaal op Wijnpaal.com

Een reactie op “Stijlvol design wijnrek

  1. Pingback: Weinregal aus Holz herstellen: 15x Inspiration – Meine Lieblingsjobs

Laat een reactie achter