Dutchbone collectie

Rotan lamp Dutchbone

Ken je het merk Dutchbone al? Het is een nieuw merk en is geïnspireerd op het interieur dat de bedenkers tijdens wereldreizen tegenkwamen.

Een uitdagende collectie die veel wereld invloeden kent. Het merk gebruikt als basis de kleuren van de aarde. Het leuke is dat je met Dutchbone je gehele interieur kunt samenstellen. Ze hebben namelijk een uiteenlopend assortiment van stoelen, lampen tot kussens en spiegels.

Mix en matchen is met de Dutchbone collectie wel heel eenvoudig!

Handgemaakt en industriële producten worden gemixt met elkaar waardoor de collectie van Dutchbone echt anders is dan andere merken.

Ieder product heeft zijn eigen verhaal en is geïnspireerd op een plekje ergens op deze wereld. Dit zie je ook terug in de naam van het product. Zoals bijvoorbeeld het Sheesham bijzettafeltje, dit is een eerbetoon aan de houtsnijders uit India. Het tafeltje heeft een hout gesneden print en is met de hand gemaakt!

Een leuke mix van producten die daardoor voor iedereen iets te  bieden heeft. Ze hebben zelfs een old-school Chesterfield bank in de collectie! De trend van het mixen en matchen van verschillende stijlen is door dit merk op en top neergezet. Ze hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan mixen en matchen, zonder er een complete chaos van te maken. Het is geen kwestie meer van durven, maar doen!

Dutchbone collectie bekijken?

De Dutchbone collectie is verkrijgbaar bij onderstaande webshops:

Laat een reactie achter