Duurzame design meubelen

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker. Wij worden enthousiast om te zien dat dit ook in prachtige trendy en design meubelen verkrijgbaar is. De webshop Trendymeubels.nl biedt een mooi assortiment duurzame meubelen. En met duurzaam bedoelen we ook echt duurzaam!

De meubelen zijn gemaakt van sheesham hout. Dit is Indische hardhout met mooie natuurlijke nerven. Dit hardhout kenmerkt zich door vlamtekeningen en fijne nerven met wisselende kleurschakeringen. Een houtsoort wat je niet vaak tegenkomt, echt uniek dus.

Sheesham is een duurzame loof houtsoort die na het kappen weer opnieuw wordt geplant.

In het duurzame en ecologische assortiment van Trendymeubels.nl vind je onder andere de Salontafel Bosselaar van Henk Moebel.
Deze salontafel brengt warmte en sfeer in je interieur. De salontafel is van massief sloophout gemaakt en is voorzien van een rond glazen tafelblad met 10 mm  dik veiligheidsglas.

Deze salontafel is gecertificeerd door Trees4Trees. Dit keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag gedoneerd wordt aan het planten van nieuwe bomen en planten.

Bij aanschaf van deze Henk Moebel Bosselaar salontafel ontvang je een zogenaamd WIN-nummer. Dit unieke nummer kan je invoeren op de website van Trees4Trees om te zien waar jouw bijdrage aan nieuwe bebossing exact op locatie wordt geplant.

Benieuwd naar deze duurzame meubelen?

De duurzame meubelen zijn verkrijgbaar bij Trendymeubels.nl

Duurzame meubelen op Trendymeubels.nl

Woontrendz-Henke-Moebel-salontafel-bosselaar2   Woontrendz-Henke-Moebel-salontafel-bosselaar

Laat een reactie achter