Edward van Vliet lamp Rontonton

Deze elegante geometrische designlamp van ontwerper Edward van Vliet geeft een bijzonder licht- en schaduweffect.

De Edward van Vliet lamp Rontonton is gemaakt van geperforeerde metalen driehoeken, die met elkaar zijn verbonden in de vorm van een bol. In het midden bevindt zich een lichtbron, waardoor de ruimte waarin de lamp zich bevindt wordt versierd door een bijzondere schaduwwerking. Het patroon van licht en schaduw dat ontstaat op plafond, vloer en wanden varieert, doordat er verschillende patronen in de driehoeken zijn geperforeerd. Dit maakt de lamp onderscheidend in zijn soort.

De Rontonton is verkrijgbaar in verschillende grootten: Ø 22,5 cm, Ø 50 cm of Ø 75 cm. Naast verschil in omvang heb je ook nog de keuze tussen een hanglamp, of ‘staande’ lamp. De staande versie kun je bijvoorbeeld op de vloer of op een kast leggen. Ook kun je kiezen tussen een lichte of donkeren versie.

Edward van Vliet lamp Rontonton in jouw huis?

Past deze designlamp Rontonton in jouw interieur, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij webwinkel Wehkamp vanaf €425,-:

Edward van Vliet lamp Rontonton bij Wehkamp

Lamp Rontonton impressie

woontrendz-edward-van-vliet-rontonton-3   woontrendz-edward-van-vliet-rontonton-2   woontrendz-edward-van-vliet-rontonton-1   woontrendz-edward-van-vliet-rontonton-4

Laat een reactie achter