Stijlvol eten in de buitenlucht!

Eten in de buitenlucht

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken en de temperatuur boven de 10 graden komt trekken we massaal naar buiten toe. Heerlijk fietsen, wandelen, zitten en uiteraard ook eten in de buitenlucht! Eten smaakt altijd net iets beter als je tafelt in stijl. Ook designers zijn zich hiervan bewust en hebben een aantal mooie tafels en stoelen ontworpen die in weer én wind je tuin opleuken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kartell Bubble Club Collection, ontworpen door Philippe Starck. Deze trendy bijzettafel en fauteuil zijn beide volledig vervaardigd van polyethyleen en kunnen dus prima buiten blijven staan.

Kartell Bubble collection op MisterDesign

Geen fan van plastic? Kijk dan eens naar de Hay Hee Collection. Met de Hee Dining Chair, Hee Bar Stool en Hee Lounge Chair kun je in iedere mood en op ieder moment van de dag van je tuin genieten. De collectie is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en past zo in ieder tuininterieur!

Hay Hee collection op MisterDesign

Ook de houtfans worden niet overgeslagen. De Gervasoni InOut collection is volledig vervaardigd uit Essenhout. De collectie bestaan uit diverse stoelen, krukken en tafels. Het hout is wel wat kwetsbaarder dan metaal en plastic. Houdt er daarom rekening mee dat, om zo lang mogelijk van deze meubels te kunnen genieten, je wel een beschermhoes nodig hebt.

Gervasoni InOut collection op MisterDesign

Al deze meubels zijn te bestellen bij MisterDesign.nl

Bron foto’s: Lisbet E en MisterDesign.nl

Laat een reactie achter