Foto’s aan de muur

Foto's aan de muur

Tijd voor waanzinnige foto’s op je muur!

En dan is het na een jaar wachten zover!! Deze week is de WOONBEURS weer!! Een week lang de nieuwste en leukste woonspullen. Ga jij naar de Rai in Amsterdam om nieuwe meubels uit te zoeken of gewoon naar de Woonbeurs voor inspiratie?

Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden welke nieuwe stijlen in zijn, en wat je dit jaar niet mag missen is huis. Ik heb er ontzettend veel zin in!!

Wil jij wel eens op een andere manier je vakantiefoto’s zien? Of wil je juist een compleet sfeerbeeld op je muur? Want wat doe je nou eigenlijk nog met al je foto‘s, laten printen en inplakken dat is nogal ouderwets.

oguwand-foto

Zet je ze op een dvd of op een stick, dan kun je ze niet echt zien wanneer je maar wilt. Er is een nieuwe stoere wanddecoratie met de naam OGU. Dit de nieuwste manier van je een eigen collage maken. Zelfs voor mensen die heel onhandig zijn is dit een eitje. Er komt geen gereedschap aan te pas.

Op de site van Ogu Lifestyle kun je een model Ogu kiezen die jij mooi vind. Kies voor elke vlak een eigen foto, zet je foto over meer vlakken, of zet één foto over de hele Ogu! Het enige wat jij hoeft te doen thuis is de poster recht op de muur te plakken. Druk de tape aan en verwijder de randen. Klaar is jou unieke fotocollage!

Vind je thuis gekomen dat je zelf toch geen mooie foto’s hebt gemaakt? Geen stress, er staan super mooie voorbeelden die je kan bestellen. Misschien zorgt de site er wel voor dat je nog eens goed door je eigen foto’s bladert.

Om het helemaal compleet te maken schilder je de muur waarop de OGU komt in een mooie passende kleur. Of kies voor een extra accent en kies een kleur die contrasteert! Wil je de Ogu in het echt zien? Op de Woonbeurs bij de stand van 101woonideeën hangt er een!! Veel plezier, en laat je me weten wat je van de woonbeurs vond?

Laat een reactie achter