Gehaakte poef

Be Pure poef starknit

Poefjes als accessoire voor naast de bank, in de hal of in de slaapkamer. Deze gehaakte poef van het merk Be Pure by Basiclabel is ook nog eens hartstikke handig als zitplaats of als beensteun voor een avondje languit op de bank.

Be pure gehaakte poef   Gehaakte poef naturel   Be Pure poef starknit   Gehaakte poef sfeerbeeld

De gehaakte poef is gemaakt van jute. Door het gebruik van dit materiaal krijgt de poef een grove, stoere en natuurlijke uitstraling. Je krijgt het al bijna warm als je alleen al kijkt naar dit heerlijke veelzijdige accessoire. Een echte sfeermaker en prachtig voor in een landelijk interieur of  natuurlijk interieur. De poef is verkrijgbaar in drie verschillende gangbare en neutrale kleuren, namelijk: donkergrijs, zwart en naturel. Hierdoor zal hij in de meeste interieurs prima passen.

Ook de grootte maakt het een aantrekkelijk accessoire. De poef is ongeveer 50 cm in doorsnede en 37 cm hoog. Niet te groot, maar ook niet te klein. Precies goed dus!

Gehaakte poef online kopen

Vind je de gehaakte poef net zo leuk als wij en zou je deze graag willen toevoegen aan je interieur? De Be Pure by Basiclabel poef is verkrijgbaar bij de betrouwbare Nederlandse woonwebwinkel Basiclabel voor €79,95.

Gehaakte poef van Be Pure by Basiclabel op Basiclabel

Alternatieven voor poef online kopen

Wil je graag meer keuze, dan kun je ook eens kijken bij Lil.nl. Deze betrouwbare webwinkel biedt gebreide poefen vanaf €69:

Gebreide poefen bij Lil.nl

Gehaakte poef zelf maken

Ben je creatief en kun je breien of haken? Dan is een gehaakte poef ook een leuk accessoire om zelf te maken.

Wat je nodig hebt is een onbewerkte eenvoudig poef. Deze zou je bijvoorbeeld kunnen kopen bij Leen Bakker (ook online te bestellen). Daarnaast heb je jute nodig of een ander materiaal, waarmee je kan haken/breien. Hiervoor zou je een kijkje kunnen nemen op Hoooked.nl.

Heb je zelf een gehaakte poef of een gebreide? Deel je foto’s met ons via Facebook, Twitter of Pinterest!

Laat een reactie achter