Kersttafel dekken met Gordon Ramsay

Gordon Ramsay Bread Street serviesset

Een kersttafel dekken voor vrienden en familie is een klus waar vaak veel tijd aan wordt besteed. Hoe leuk is het om dit jaar je kersttafel te dekken met nieuw servies van de wereldberoemde chef kok Gordon Ramsay. De serviesset uit de Bread Street collectie is opvallend modern en vernoemd naar het bekende restaurant van Gordon Ramsay Bread Street Kitchen in London.

Met deze Gordon Ramsay Bread Street serviesset dek je je  kersttafel in stijl. Deze geproportioneerde servies collectie is ook geschikt voor kleine porties en dus het hele jaar door te gebruiken.

De 16-delige Gordon Ramsay Bread Street serviesset bestaat uit vier dinerborden, vier ontbijtborden, vier schaaltjes en vier mokken.
De kleur van het servies heeft een stoere maar toch ook chique uitstraling.

De Gordon Ramsay Bread Street serviesset is vaatwasbestending en zijn hittebestendig tot 190 graden, waardoor de set gewoon in de magnetron en oven kan!

Woontrendz-gordon-ramsay-royal-doulton-servies-blauwgrijs-set Woontrendz-gordon-ramsay-royal-doulton-servies-bord Woontrendz-gordon-ramsay-royal-doulton-servies-blauwgrijs Woontrendz-gordon-ramsay-royal-doulton-serviesset

De kersttafel dekken met Gordon Ramsay servies?

Gordon Ramsay Bread Street serviesset is verkrijgbaar bij vtwonen voor €178,- 

Gordon Ramsay Bread Street serviesset bij vtwonen

https://youtu.be/GEeGWb4ZBqE

Laat een reactie achter