Goudverf DIY

Ga aan de slag met goud. Deze 6 goudverf DIY klussen met een gouden randje zijn stijlvol, modern en helemaal hip. Het makkelijkste klusje is het goud dippen. Hiervoor heb je weinig nodig, alleen een bakje vol met verf. Dip je vaas, stoelpoot, glas, bloempot of andere woondecoratie in de goudverf en geef je accessoires zo een leuk natuurlijk gouden randje. Afplakken en netjes schilderen is dus helemaal niet nodig bij deze goudverf dip.

Het verven en kleuren van je servies is een van dé woontrends van 2014. Geef je servies een kleurtje door middel van stiften of verf. Hier zie je een driehoek op een koffie kopje en een servies set met gouden stippen. De driehoeken en geometrische vormen passen goed bij een modern en klassiek interieur. De stippen zijn goed toe te passen in zowel een modern- als landelijk interieur.

Laat je inspireren en ga aan de slag met deze goudverf DIY.

Ben jij trots op je DIY (do-it-yourself) project gemaakt met goudverf? Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat! Inspireer anderen en deel jouw DIY project op onze Facebook pagina of Twitter.

Laat een reactie achter