Grastapijt in verschillende kleuren

Aangelegde tuin met kunstgras

Heb je een tuin of balkon, maar niet zulke groene vingers? Dan is kunstgras een goed idee voor jou! Het staat hartstikke fris, lijkt net echt gras en behoeft geen onderhoud zoals echt gras. Kortom, ideaal voor op je balkon of in je tuin.

kunstgras groen op balkon

Kunstgras is onderhoudsarm!

Het grote voordeel van kunstgras is dat je dus bijna geen onderhoud hoeft te verrichten. Zo hoef je geen onkruid te wieden, geen gras te maaien en je hoeft het gras ook niet te bemesten. Het enige wat je af en toe moet doen is eventuele bladeren verwijderen!

Altijd fris gras

Bij een kunstgras grastapijt heb je altijd fris gras. Het is duurzaam wat betekent dat jouw tuin of balkon er een zeer lange tijd altijd piekfijn zal uitzien. Ook in de winter of op warme zomer dagen, zal jouw grasmat er altijd groen bij liggen. Bij een kwalitatief goede grasmat zul je kunstgras bijna niet van echt gras onderscheiden.

Kunstgras balkon met hout

Andere kleuren grastapijt

Naast een groene grasmat, kun je ook voor andere kleuren kunstgras kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een wandelpad door je tuin aanleggen in een andere kleur. Zoals op onderstaande foto te zien is.

Grijs en groen kunstgras grastapijt

Een ander mogelijkheid wat je met een andere kleur kunstgras kunt doen, is een soort vloerkleed hiervan aanleggen bij je zithoek. Zo kun je voor een hele uitgesproken kleur kiezen, zoals rood, oranje of paars. Maar je kunt ook voor de wat neutralere kleuren gaan en kiezen voor een witte, grijze of zwarte kunstgras mat. En wil je gewoon een groene grasmat? Ook dat is mogelijk natuurlijk!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin of balkon? Kijk dan eens op Kunstgras-grastapijt.nl, een webshop met een ruim aanbod kunstgras. Zij bieden speciaal kunstgras voor in de tuin en voor op het balkon of terras.

Bron foto’s: iStockphoto, Houzz, Pinterest, iStockphoto

Laat een reactie achter