Graypants Scraplights

Graypants scraplights

Een duurzame lampen collectie van gerecycled karton, volledig met de hand gemaakt. Opvallende verschijningen,  de Graypants Scraplights! En niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens op een milieuvriendelijke manier geproduceerd van gerecycled materiaal.

Doordat de lampen met de hand zijn gemaakt is geen enkele lamp hetzelfde. Iedere Graypants Scraplight is dus uniek! Deze lamp is opgebouwd uit lagen karton. Deze delen zijn door middel van een laser uitgesneden en vervolgens aan de onderzijde glad gebrand. De verschillende lagen zijn vervolgens op elkaar gelijmd. Door de tussenruimte in het karton ontstaat er een prachtige lichtinval. Het geeft de woonkamer een gezellige sfeer. Uiteraard is er ook aan de brandveiligheid gedacht, deze lamp is voorzien van een brandvertragende laag.

Het merk Graypants biedt een uitgebreid aanbod in Scraplights lampen. Ze zijn allemaal uniek en bijzonder om te zien. De duurzame manier van produceren uit zich niet alleen in het recyclen van karton, maar de lamp wordt door een samenwerking met sociale werkprogramma’s in Nederland gemaakt. Mensen met een handicap krijgen op deze manier de kans om met hun handen te werken en de creatieve vaardigheden beter te ontwikkelen. Een met liefde en zorg voor mens en milieu ontworpen en geproduceerd product.

Dat verdient wat ons betreft een dikke pluim voor de ontwerpers van de Graypants Scraplights Jonathan Junker, Jon Gentry en Seth Grizzle.

Woontrendz-graypants-scraplight-ausi  Woontrendz-graypants-scraplight-cone  Woontrendz-graypants-scraplight-drum

Woontrendz-graypants-scraplight-sunWoontrendz-graypants-scraplight-tilt-vloerlamp Woontrendz-graypants-scraplight-disc-lamp

Woontrendz-graypants-scraplight-disc-20-hanglamp   Woontrendz-graypants-scraplight-disc-20   Graypants scraplight

Graypants scraplights online bestellen?

Graypants scraplights zijn verkrijgbaar bij vtwonen, Fonq en Flinders vanaf €179,-

How it’s made:

Laat een reactie achter