Groeimeter sticker dieren

Deze vrolijke groeimeter sticker met dieren is zowel decoratief als functioneel een aanwinst voor de kinderkamer.

Welke ouder doet het niet, het bijhouden van de groei van het kind. Een groeimeter is daarvoor een veelgebruikt hulpmiddel. Vroeger bestond een groeimeter vaak uit een simpel latje aan de muur, met daarop maatgeving afgetekend. Saai toch? Tegenwoordig bestaat er de meest fantastische decoratieve groeimeters in de vorm van muurstickers. Deze plak je op een glad afgewerkte muur en klaar is de groeimeter!

Groeimeter sticker Forest Friends

Deze groeimeter sticker van KEK Amsterdam met Forest Friends dieren is een prachtig voorbeeld. Op de meter zijn dieren afgebeeld wat de meeste kleintjes natuurlijk fantastisch vinden. Welk kind wil er nu geen dieren op de muur?

Handig is dat er bij de groeimeter ook 30 stickers in de vorm van blaadjes worden geleverd. Op zo’n blaadje kan je de naam, datum en lengte noteren en deze op vervolgens op de muur bij de meter plakken. Zo wordt de groei in lengte (tot 1.40 m) en tijd in één keer vastgelegd.

De groeimeter sticker is gemaakt van dunne matte folie en kan gebruikt worden op elke harde vlakke ondergrond. Handig aan de stickers is dat ze eenvoudig weer kunnen worden verwijderd. Zo kunnen ze hergebruikt worden.

Deze groeimeter in de kinderkamer van jouw kind?

Vind je de groeimeter sticker net zo leuk als wij en wil je er voor de kamer van je kind? Deze en andere Forest Friends muurstickers zijn verkrijgbaar bij de betrouwbare woonwebwinkel Wonen met lef:

Muurstickers Forest Friends bij Wonen met lef

Laat een reactie achter