Haal de natuur in huis!

Haal de natuur in huis

Ben jij graag omringd door de natuur? Tijdens de winter brengen we veel tijd door in huis. En moet je vaak , als je natuur om je heen wilt hebben in deze tijd, de elementen trotseren. Maar is dat wel echt zo? Je kunt de natuur ook in huis halen! Hieronder laten we je graag zien hoe je dat kunt doen.

Verwerk hout in je interieur

Met het gebruik van hout in je interieur, zorg je meteen voor een flinke dosis karakter. Je zult zien dat je interieur meer gaat leven. Het gebruik van hout in je interieur kan op verschillende manieren:

woontrendz-houten-boomstammenschijven-als-salontafel
Bron: Refreshed design

Maak je eigen salontafel van hout. En het leuke is, je kunt hier helemaal je eigen draai aan geven. Je kunt ervoor kiezen om de bovenkant te schilderen. Of je kunt het zo laten zoals het is.

Go natural met de woonaccessoires!

woontrendz-veren-behang woontrendz-veren-als-woondecoratie
Bronnen: mimi modernsGalernie Moderne

Een andere manier waarop je de natuur in huis kunt halen is het toevoegen van veren als woonaccessoire. Zo kun je het verwerken in de decoratie die je al in huis hebt. Maar je kunt ze ook in een doorzichtig fotolijstje ophangen aan de muur of neerzetten op een kastje.  En natuurlijk zijn er nog veel meer opties, zoals dit leuke behang!

Vlinders aan de muur

woontrendz-flinder-muur
Bron: Planete Deco

woontrendz-hk-living-collectie
Bron: HK Living

Ook liefhebbers van vlinders kunnen zich helemaal uitleven in dit thema!

Deze leuke fotolijstjes met daarin 3D vlinders kun je tegenwoordig op meerdere plekken kopen. Maar ook voor een DIY is dit een leuk idee. Zo kun je plaatjes van vlinders zoeken en deze op stevig karton plakken. Vouw de vleugels naar voren, stop ze in een fotolijst en voilà, je natuur thema wordt nieuw leven in geblazen!

Kleur, inspiratie en creativiteit

Maar dit alles is natuurlijk niet het enige dat je kunt doen om de natuur in je huis te halen! Je kunt dit ook doen door voor natuurlijke kleuren te kiezen zoals verschillende tinten groen, blauw, creme en blauw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus laat je inspireren en laat je creativiteit de vrije loop! Op welke manier zou jij de natuur in je interieur verwerken?

woontrendz-houten-trapleuning-van-echt-hout woontrendz-houten-tak-als-kapstokwoontrendz-kleurinspiratie-hout
Bronnen: Deas og mia, ildugy, Milliande Printables

3 reacties op “Haal de natuur in huis!

  1. Hennie Stock zegt:

    Ik kan je vriendin worden, want ik ben ook helemaal gek van wonen, inrichten erts,
    Ik kijk alle woonprogramma s, heel leuk, fijne dag verder

  2. mascha zegt:

    ik ga een huis kopen in een heel landelijk dorp en krijg erg veel inspiratie van wat ik hier zie. Vooral deze pagina en foto hierboven. Zie voor die grijze bank dat er houten witte planken of zo zijn gebruikt kan je me hier wat meer over vertellen.. denk je dat dit ook staat over een muur van 7 meter lang.. en bij een witte keuken .. eiken vloer??

    Misschien dat je me wat tips of wilt helpen?

Laat een reactie achter