Hemelbed van hout

Natuurlijke materialen staan centraal in deze prachtige slaapkamer. De grijze vloer steekt mooi af bij het gebruikte hout.

Het bed frame van dit hemelbed is gemaakt van houten boomstammen. Een natuur product met mooie vormen. Dit hemelbed heeft een moderne uitstraling door de houten balken die speels verbonden zijn met het plafond.
De slaapkamer krijgt een chique uitstraling door gebruik te maken van wit bedtextiel. Dit in combinatie met de zwarte en houten accessoires in de ruimte maakt deze slaapkamer in één woord hemels!

Wie wil er nou niet slapen onder een zelfgemaakt hemelbed van hout?

2 reacties op “Hemelbed van hout

 1. Greet Haghebaert zegt:

  hallo, ben al surfend op deze website beland omdat ik vooral geïnteresseerd was in de wandverlichting op deze foto (3 bamboestokken). Aangezien ik erna echter heb gezien dat deze foto al een paar jaar terug werd gepost hou ik er rekening mee dat mijn reactie onbeantwoord blijft. Ik vond het toch de moeite om te proberen. Hartelijk dank. Vriendelijke groeten.

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Hallo Greet,

   Dank voor je bericht! Helaas is dit inderdaad zo lang geleden dat ik niet meer kan achterhalen waar deze foto vandaan komt. En dus ook geen achtergrond informatie heb betreft de lampen.

   Ik hoop dat je iets soortgelijks kunt vinden.
   Succes in ieder geval!

   Groetjes Hiske

Laat een reactie achter