HK Living vaas gerecycled glas

Deze prachtige witte vaas is gemaakt van gerecycled glas. Een duurzame eyecatcher die sfeer brengt in je interieur!

‘Groen’ is één van de actuele woontrends en daar vallen duurzame woonaccessoires ook onder. Dit is mooi voorbeeld van zo’n verantwoord accessoire. Dit is namelijk een HK Living vaas van gerecycled glas, maar dat zie je er zeker niet aan af. De stijlvolle vazen zijn strak door de witte kleur, maar ook gezellig door het patroon van vierkanten. Ze kunnen gebruikt worden als sierobject, maar ook als bloemenvaas.

Hoewel deze HK living vaas geschikt is voor eigenlijk elk interieur, zullen de vazen in een modern interieur hoe dan ook tot hun recht komen!

De vaas gerecycled glas is afkomstig uit de collectie van HK Living en is verkrijgbaar in drie maten: M (27,5 cm), L (41,5 cm) en XL (56 cm). Zoals op de foto te zien is kun je deze verschillende maten goed combineren, waardoor nog meer diepte wordt aangebracht in het geheel. Eventueel leuk om aan te vullen met andere kleuren vazen, zoals zwart (zie foto hieronder).

Duurzame HK Living vaas gerecycled glas in jouw interieur?

Wil jij deze fantastische vaas van gerecycled glas in je woonkamer, hal of slaapkamer? De HK living vaas is online verkrijgbaar vanaf €14,95 bij Wonen met lef:

HK Living vaas gerecycled glas bij WONEN MET LEF

Bekijk hier ook alle HK Living vazen en schalen

 Foto’s HK Living vaas gerecycled glas

Laat een reactie achter