Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Hoe verkoop ik mijn woning sneller

Het is een feit de huizenmarkt trekt aan. En dat is goed nieuws!! Kun je eindelijk verder met een volgende stap voor een wat mooiere of misschien wel grotere woning. Het is nog steeds wel een moeilijke tijd om je woning te verkopen.

De eerste indruk telt

Het is belangrijk om op te vallen. Iets moet jouw woning onderscheiden van de rest. En die eerste indruk?? Die telt nu juist voor je woning.

Loop om te beginnen eens met een fris objectief oog je woning binnen.
Wordt je in de hal al tegengehouden door een berg laarzen en gympen en puilt je kapstok uit met jassen en tassen? Dan is hier je eerste voordeel te behalen. Natuurlijk hoef je morgen niet op blote voeten naar het werk, maar de winterjassen en shawls kunnen nu ergens in een kast opgeborgen worden waar niemand het ziet.

Ga voor meer ruimte

Dit is ook meteen de tip voor de rest van je woning. Het gaat om de ruimte, elke centimeter telt! Een nieuwe bewoner wil namelijk de ruimte in jouw huis wil zien. En dat moet genoeg ruimte zijn in om te leven.

Dus doe de gordijnen lekker open, en laat ze open. Licht en ruimte zijn toverwoorden. Kijkers willen naar buiten kijken en genieten van het uitzicht.

Geef meteen je ramen een flinke poetsbeurt en schilder de kozijnen in een frisse lichte kleur. Loop meteen de kitranden na ook in alle andere ruimtes in huis. Kalkaanslag wil je niet meer zien op de kranen. Alles moet er echt netjes uit zien.
Kijk dus super kritisch naar je eigen woning, is er klein achterstallig onderhoudt? Probeer dit weg te werken. Een kijker is kritisch, en dat mag in deze tijd, want er is keuze genoeg. Maar jij wil zo dicht mogelijk bij je vraagprijs blijven. Dus zorg dat alles netjes afgewerkt is.

Een woning die iedereen wil

Super belangrijk is het om te kiezen voor neutrale en lichte kleuren.

90% van de kijkers heeft moeite om zichzelf te zien wonen in een huis die niet hun smaak is. Of ze raken afgeleid van de kunst aan je muur. En dat is wel waar het hier om gaat. De kijker moet zich eigenlijk al een beetje thuis voelen, zijn of haar eigen spullen kunnen zien staan. Je wil natuurlijk niet dat als de kijker buiten staat zij zich alleen jou leuke foto’s kan herinneren. Met deze tips staat een verkoop niets meer in de weg! Uiteraard kun je mij ook om hulp vragen!

Vanaf nu is mijn verkoopstyling in prijs verlaagd naar €150,-. Succes met de verkoop!!

Laat een reactie achter