House Doctor vloerkleed

Een vloerkleed is sfeerbepalend en maakt een woonruimte af. House Doctor heeft mooie bijzondere vloerkleden in de collectie.

Het House Doctor vloerkleed in de afbeelding hierboven is gemaakte van jute, zoals meerdere in de vloerkleden collectie. Een jute vloerkleed is geschikt voor diverse ruimtes. Bijvoorbeeld voor je woonkamer, hal, badkamer of slaapkamer. Door het gebruik van dit stugge materiaal en de slijtage als gevolg van gebruik, krijgt een jute House Doctor vloerkleed op den duur een ruig en versleten uiterlijk. Uitermate geschikt dus voor een vintage interieur.

Naast jute kom je in de collectie ook katoenen vloerkleden tegen. Qua afmetingen heb je ook keuze. Het vloerkleed in het voorbeeld is 60 x 90 cm, maar er zijn ook vloerkleden van 90 x 200 cm verkrijgbaar van House Doctor.

House Doctor vloerkleed online bestellen

Bij Wonenmetlef koop je een House Doctor vloerkleed vanaf €29 (het vloerkleed in de voorbeeldafbeelding). Ook zijn er momenteel diverse vloerkleden afgeprijsd. Bekijk alle House Doctor vloerkleden via deze link:

House Doctor vloerkleed bij WONENMETLEF

Impressie House Doctor vloerkleden collectie

woontrendz-house-doctor-vloerkleed-jute-in-blauw   woontrendz-house-doctor-vloerkleed-katoen-jute-pale-o   woontrendz-house-doctor-vloerkleed-katoen-repeat-beige   woontrendz-house-doctor-vloerkleed-katoen-multicolour

Een reactie op “House Doctor vloerkleed

Laat een reactie achter