Januari favorieten van Hiske 2015

Januari favorieten van Hiske

Januari is de maand waarin ik onrustig loop te schuiven met meubelen, verander van kleur en de lege kerstboom plek opvul met nieuwe dingen. Een flink gesleep dus. Een fijne bijkomstigheid is dat er af en toe geshopt mag worden.

De webshops van onder andere Westwing en vtwonen heb ik  grondig doorgespit om vervolgens van alles te bestellen. Een extra vloerlamp, glazen stolp, decoratie, wandplanken en leuke spulletjes. Ook heb ik mijn eerste botanische print geshopt in de vorm van een kussen. Zodra alles compleet en af is (er kan nog wel eens een miskoop bijzitten), dan volgt er een Binnenkijken bij… Rick & Hiske.

Kapstok Leitmotiv

Gelukkig heeft mijn broer de kapstok gesloopt, waardoor er weer een reden is om een nieuwe te kopen. Een kapstok met een knipoog, daar houd ik wel van.

De Leitmotiv kapstok hatrack is verkrijgbaar bij vtwonen voor €99,95

Bekijk de kapstok op vtwonen

Hertshoorn plant

Ik heb hem op mijn verlanglijstje staan, deze hersthoorn plant past perfect op de nieuwe plankjes aan de muur. Op de een of andere manier ben ik gek op planten en zij op mij. Want tot nu toe doen ze het allemaal super goed.

De Hertshoorn is verkrijgbaar bij Chicplants voor €69,-

Bekijk de hertshoorn op chicplants

Geo black bear poster

Deze website heeft een oud collega getipt, waar ik hem nog dankbaar voor ben:). Ik heb mijn winkelmandje inmiddels al voller zitten dan dat er plaats is op de fotowand. Deze beer met geometrische vormen is mijn favoriet. Deze past ook perfect op het kantoor van Woontrendz.

De Bear Geo poster is verkrijgbaar bij Juniqe vanaf €39,-

Bekijk de geo beer op Juniqe

Loveseat Torino

Deze loveseat past helaas niet in onze woonkamer qua ruimte. Hij staat toch onder mijn favorieten omdat hij perfect aansluit bij de kleurtrend van het jaar ‘Marsala’. Deze kleur is door het bedrijf Pantone uitgeroepen tot kleur van het jaar 2015. Ik vind hem klassiek, warm en stijlvol.

De Loveseat Torino is verkrijgbaar bij Wehkamp voor €299,-

Bekijk de loveseat Torino op Wehkamp

Nordal Rhino

Om onze nieuwe wand wat op te vrolijken heb ik deze neushoorn van Nordal besteld. Omdat hij wit is en net even anders dan anders past hij perfect op onze muur achter de bank. Hij is er overigens ook in de vorm van een nijlpaard. Zodra hij binnen is deel ik de foto op instagram!

De Nordal Rhino is verkrijgbaar bij vtwonen voor €64,95

Bekijk de Nordal Rhino op vtwonen

Nordal kandelaar koe

Om de beestenboel compleet te maken heb ik ook deze Nordal kandelaar koe besteld. Ik vind hem gewoon te leuk.

De Nordal kandelaar is verkrijgbaar bij vtwonen voor €16,95

Bekijk de kandelaar op vtwonen

Ik ben ook erg benieuwd naar jouw favoriet! Welk item van deze favorieten vind jij het leukst?

Laat een reactie achter