Posters in lijsten als muurdecoratie

Posters aan de muur

Ik ben een liefhebber van posters in lijsten aan de muur. Dit is één van de meest simpele manieren om een muur aan te kleden en een ruimte een beetje spannender te maken. Daarnaast is het ook een voordelige manier. Win-win dus!

Maar, de juiste posters vinden is nog niet zo gemakkelijk. Ik wil graag iets anders, iets wat niet van de IKEA komt en direct bij de eerste aanblik wordt herkend…

Maar waar vind je die?

Mijn zoektocht begon al een tijdje geleden toen ik de woonkamer heb aangepakt en de muur heb geverfd en voorzien van fotolijst planken. Ik kwam er maar niet uit. Totdat iemand mij tipte over de bijzondere website JUNIQE.

Precies wat ik zocht: leuke bijzondere posters

De naam zegt het al; deze webshop is uniek. JUNIQE biedt leuke posters die net even anders zijn dan de standaardposter die iedereen al heeft. Die standaardposter zit er soms trouwens wel gewoon bij. Bekijk bijvoorbeeld eens de New York posters.

Geen saaie prints, maar echte bijzondere afbeeldingen. Ook wel wat standaardwerk, maar dan ook weer net anders. Deze posters spreken me meer aan! Niet per se New York, maar de stijl en het aanbod.

En je raakt er niet uitgekeken want de JUNIQE collectie telt duizenden posters. En dan komt er ook nog eens elke week nieuw aanbod bij…

Voor de muur van onze werkplek kon ik nog wel wat mooie posters in lijsten gebruiken, dus begon ik te shoppen. Mijn selectie:

A5 formaat: Don’t Want To Be Remembered

Don-t-want-to-be-remembered-Floyd-Grey-Art-Print-31

Bekijk deze poster

A2 formaat: Muslauf

Muslauf-Matevz-Kosterov-Poster-31

Bekijk deze poster

A4 formaat: Marianna

Marianna-Ruben-Ireland-Art-Print-31

Bekijk deze poster

A3 formaat: Ruse

Ruse-Leigh-Viner-Art-Print-31

Bekijk deze poster

Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Grote voordeel is dat deze posters betaalbaar zijn en je dus zo even kunt vervangen mocht je weer iets nieuws aan de muur willen. Je kan ze in ieder gewenst formaat bestellen, dus zodra je de lijst in huis hebt is het heel makkelijk wisselen.

Welke poster vind jij het leukst?

2 reacties op “Posters in lijsten als muurdecoratie

Laat een reactie achter