Kartell Foliage fauteuil

Natuurlijk, zacht en veelzijdig qua kleur. De Kartell Foliage is een bijzonder fauteuil…

De Foliage fauteuil is een ontwerp van Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola. Zij heeft met dit ontwerp een product in het leven geroepen dat rechtstreeks uit de natuur afkomstig lijkt. Wie goed kijkt naar de zitting van de stoel ontdekt hierin al snel een bladerpatroon in de stiksels. In combinatie met de poten van de fauteuil, die veel weg hebben van takken, heeft dit zitmeubel een prachtige natuurlijke uitstraling.

De stoel is niet alleen natuurlijk, maar ook heerlijk zacht (100% wol of polyester). Wat verwacht je nog meer van een luxe zitmeubel? Een kleur die bij jou of je natuurlijk interieur past? Geen probleem…!

Deze fauteuil is namelijk verkrijgbaar in maar liefst 33 verschillende combinaties. Ja echt! Drie verschillende onderstellen kunnen worden gecombineerd met 11 verschillende uitvoeringen van de zitting. Bijzonder toch? Het moet met deze fauteuil geen enkel probleem zijn om een combinatie te maken die past bij een bestaand interieur.

Kartell Foliage fauteuil in jouw interieur?

Is dit dé fauteuil voor jouw interieur? De Kartell Foliage fauteuil is verkrijgbaar bij MisterDesign voor €1.059. Stel jouw kleur-stof-combinatie samen:

Kartel Foliage fauteuil bij MisterDesign

Kartell Foliage fauteuil   Kartell Foliage fauteuil

Laat een reactie achter