After-kerstboom musthaves

After-kerstboom-musthaves

Herken je dit?
De sfeervolle feestdagen zijn voorbij, je hebt de champagne amper achter de kiezen maar je hikt tegen (een van) je goede voornemens aan om de kerstboom op te ruimen. Eigenlijk had je dit direct na de jaarwisseling willen doen maar omdat het best een klus is en omdat het toch wel erg gezellig staat met al die lichtjes en kitscherige hangertjes en prullaria (het enige moment van het jaar dat kitsch nét geoorloofd wordt) stel je het iedere dag weer “even” uit.

Totdat het moment aanbreekt dat deze gezellige sfeermaker toch écht opgeruimd moet worden omdat de boom – inmiddels zonder naalden – A; geen aanzicht meer is of B; omdat je de gordijnen niet meer open durft te trekken omdat je je schaamt voor je mede straatbewoners.. Tja..

Bye bye Christmas tree!
Vervolgens trots op jezelf dat alles weer opgeruimd is blijkt dat de plek, waar ooit die gezellige sfeermaker gezellig stond te zijn, plaats heeft gemaakt voor…NIETS! What’s left is een kale, lege en donkere plek.. Hoe saai..

Liever toch geen lege, kale en donkere plek? Check dan hier bij www.woontrendz.nl dé 5 after-kerstboom musthaves!

In plaats van die saaie plek, wat ooit huis heeft geboden aan die gezellige kerstboom, vind je hier een paar toffe alternatieven naar de laatste trends zoals o.a. gezien op de woonbeurs, social media en in de laatste woonbladen. Maak van deze plek een echte eyecatcher door er met je eigen personal touch op een creatieve manier vorm aan te geven.

Gastblogger: Stephanie Tehupeiory
www.homefashionlab.wordpress.com

Laat een reactie achter