Kinderkamer op zolder

Kinderkamer op zolder

Slaap kindje slaap….

Kinderen en slapen hoe maken wij dit een goede combinatie.

De meeste mensen gebruiken de zolder als berging en logeerkamer. Door de zolder anders in te delen en te gebruiken als slaapkamer voor je kind(eren) is je huis ineens een stuk groter. In de zolder zitten voldoende mogelijkheden om de overige spullen uit het zicht te plaatsen.

De zolder leent zich heel goed voor een kinderkamer als de kinderen wat groter worden. Al die schuine kanten en hoekjes zijn juist voor hun heel geschikt.

bed-zolder03 bed-zolder02

Zorg dat het bed een plek is waar zij graag in willen kruipen. Een geborgen en rustige stek waar ze lekker kunnen wegdromen. Hoe cool is bijvoorbeeld je eigen slaaphut. De schuine wand op zolder is handig om een nis te creëren waar je het bed in kunt plaatsen. De ruimte ernaast en eronder kan je gebruiken voor veel kastruimte met deuren en lades.

Het is fijn als de kamer overdag uitnodigt om te spelen en s ‘avonds als alles weer is opgeborgen rust uitstraalt. Door het meeste speelgoed uit het zicht op te bergen komen ze niet voor het slapen gaan in de verleiding met alles te gaan spelen.

“Sweet Dreams, Sleep Tight, I love you, Goodnight’

You want more? Check www.iredesign.nl of www.GoedVerkocht.com

Laat een reactie achter