Kleine badkamer inspiratie

Een voorbeeld van een kleine badkamer uit de praktijk….

De oorspronkelijke badkamer was een standaard nieuwbouw badkamer. Zoals je wel vaker ziet met vierkante witte tegeltjes van 150x150mm op de muren en wanden. Een ligbad waarin ook gedoucht moet worden, een standaard wastafel en een wasmachine aansluiting. De afmetingen van de badkamer zijn circa 2,4 m x 1,7 m.

Bij een kleine badkamer is het vooral belangrijk om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Dat is hier gedaan door de wasmachine uit de badkamer te halen en met een nieuwe aansluiting in de berging te plaatsen. Daardoor is een tweepersoons wastafelmeubel van 1,4m breed nu wel te realiseren. Maak een duidelijke keuze, alles is nou eenmaal niet mogelijk. Wij hebben ervoor gekozen om het bad waar niet dagelijks gebruik van wordt gemaakt te vervangen door een grote inloopdouche.

Creëer veel bergruimte uit het zicht. Boven het meubel hangt een spiegelkast over de gehele breedte. Hierin kunnen alle kleinere spulletje opgeborgen worden. De geïntegreerde verlichting naast de spiegels zorgt voor goed licht bij opmaken en scheren. De zwevende ladekasten geven een ruimer effect en bieden plek voor de handdoeken en overige badkamerspullen.

De plafondlamp is vervangen door een verlaagd plafond met inbouwspots op een dimmer, dat is nog eens lekker wakker worden…..

Zou jij wel een nieuwe badkamer willen? En wil je daar mijn hulp bij? Neem dan contact met me op!

Check www.iredesign.nl of www.GoedVerkocht.com

Laat een reactie achter