Kleurrijke badkamer accessoires

Badkamer accessoires

Beken kleur in je badkamer

Ben je je oude badkamer beu of heb je net een nieuwe badkamer en wil je er wat meer sfeer in aanbrengen? Ga dan aan de slag met leuke badkameraccessoires en creëer op creatieve wijze je eigen persoonlijke stijl in je badkamer!

Krachtige kleuren zijn de trend

Kleur is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven; daarom mag het ook niet ontbreken in je interieur. De afgelopen periode zien we steeds meer krachtige kleuren als geel, turkoois en appeltjesgroen terug in de moderne badkamer. Een vrolijke afwisseling op de natuurtinten die voorheen de trend bepaalden.

In een paar stappen een nieuwe badkamer

Gelukkig hoef je niet direct de muren te gaan schilderen of je tegels te vervangen om je badkamer een fris en fruitig nieuw uiterlijk te geven. Al met een paar kleine aanpassingen kom je een heel eind. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken in de kleuren citroengeel en limegroen; rol ze op en leg ze in het zicht op een plank, op een rekje of schik ze in een mooie mand. Koop er een bijpassend douchegordijn, een pedaalemmertje, en een mooie zachte badmat bij en het plaatje is compleet: een sfeervolle badkamer in je eigen stijl!

Kwalitatieve badkameraccessoires

De kwaliteit van badkameraccessoires kan nogal uiteen lopen. Hou je van vrolijke kleuren en mooie, zachte materialen én ben je op zoek naar kwalitatieve accessoires voor een mooie prijs? Kijk dan eens  bij Badmatten.nl: hier vind je alles voor de aankleding, sfeer en stijl van je badkamer.

Laat een reactie achter