Krijt is the new black

Woontrendz Krijt is the new black

Krijtborden zijn alleen op scholen te vinden? Nee hoor, tegenwoordig is het ook terug te vinden in menig interieur. Krijtbordverf kan op meerdere manieren worden toegepast. En zorgt voor een vleugje creativiteit in je interieur. Van trap tot muur, alles wordt leuker met een laagje krijtbordverf.

Ik geef je wat inspiratie die jou hopelijk aanzet tot het gebruiken van deze leuke verf in je eigen interieur.

Krijtverf op de muur

Voorbeeld krijtverf in keuken

Bron: Housetohome.co.uk

Bedek één muur in je huis met een laagje krijtbordverf en ga aan de slag met krijtmarkers. Schrijf er mooie, inspirerende teksten op, de namen van de bewoners van het huis of een afbeelding. Je bent helemaal vrij in het creëren van jouw eigen unieke muur.

Krijtbordverf op bloempotten

Voorbeeld krijtverf op bloempotten

Bron: Factorydirectcraft.com

Of gebruik het functioneel om iets aan te duiden. Zo kun je het op bovenstaande manier doen. Of je verft een aantal voorraadbussen en schrijft er met krijtmarker op wat erin zit.

Krijtverf op de trap

Voorbeeld krijtverf op de trap

Bron: onbekend

Of verf delen van je trap met de verf en doe het op bovenstaande manier.

En weet je wat nog leuker is? Krijtbordverf is er niet alleen in de zwarte kleur! Tegenwoordig is het te koop in alle kleuren van de regenboog.

Geïnspireerd geraakt?

Ben jij geïnspireerd? En wat ga jij doen met deze leuke verf? Deel het met ons op Instagram door middel van hashtag #woontrendzkrijtbord! Of plaats hieronder een leuke reactie.

Bron hoofdfoto: Blogspot

Laat een reactie achter