Laat je interieur spreken!

Laat je interieur spreken!

Hoe persoonlijk is jouw interieur? Je kunt op een hele leuke manier je interieur laten spreken door middel van teksten en letters! Door middel van teksten en letters geef je een extra dimensie en inspiratie aan jouw woning.

Aan de muur

Letter slinger

Gebruik bijvoorbeeld leuke letterslingers. Hiermee kun je leuke quotes integreren in je interieur. Deze slingers kun je elke keer weer veranderen in een tekst of zin naar keuze d.m.v. splitpennen. Zo kun je bij een verjaardag een slinger maken met ‘Happy Birthday’. En met de feestdagen een andere passende tekst. Ook heel leuk op kinderslaapkamers! De mogelijkheden hierin zijn eindeloos!

Quote enjoy the little things

Bron: Etsy

Ook kun je quotes die je inspireren in een fotolijstje stoppen en deze aan de muur ophangen of op een kastje plaatsen. Door deze quotes op plaatsen neer te zetten waar je ze vaak ziet, wordt je er iedere dag aan herinnerd. En inspireer je eventuele visite.Je kunt deze quotes kant en klaar kopen in een fotolijst maar je kunt ze ook zelf maken. Probeer het eens met houten letters die je in de gewenste kleur schildert en opplakt. En zo kun je je creativiteit de vrije loop laten.

DIY

Woontrendz-glas-met-lijm-teksten

Bron: Woontrendz

En als je toch creatief bezig bent, hebben we nog een leuke DIY voor je! Je kunt ook teksten in je interieur verwerken door middel van je woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld een lege glazen fles of potje. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een lege pindakaas pot of een lege melkfles.

Maak deze goed schoon en verwijder eventuele etiketten. Neem vervolgens je lijmpistool en maak met de lijm een tekst of woord naar keuze op het glas. Laat de lijm drogen tot het helemaal hard en vast van vorm is.

Als laatste stap spray je het glas met een spuitbus in de gewenste kleur. De verf komt hierin naar voren omdat het op het glas ligt en je tekst of woord komt tevoorschijn. Zet er vervolgens mooie bloemen in of bijvoorbeeld make-up kwasten voor op je kaptafel. Easy peasy!

En nog vele andere manieren!

Er zijn talloze manier waarop je tekst in je interieur kunt verwerken zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Zo ook op bovenstaande manier. Door tekst op de traptreden te verwerken.

Letters om de hoek Trap met teksten

Bron: Welke en 99traveltips

In jouw hal een vrije saaie ruimte? En heeft een trap een opknapbeurt nodig? Maak de trap dan bijvoorbeeld eens in één kleur en voorzie hem van een leuke toepassende tekst zoals die van hierboven.

Welke tekst en/of quote zie jij graag in je interieur? En op welke manier?

Deel het met ons, we zijn erg benieuwd!

Bron hoofdfoto: Anouk Dekker

Laat een reactie achter