Lampen aan gekleurd snoer

Lampen aan gekleurd snoer ophangen is een trend voor 2014. Het leuke aan deze woontrend is dat je hem gewoon zelf kunt maken. Leuk om meerdere lampen op te hangen boven de salon of eettafel. Het overtollig snoer mag je gewoon blijven zien zoals in deze woonkamer. Rol het nonchalant op en hang het aan de haak waarmee je de lampen hebt bevestigd.

Zelf een lamp met gekleurd snoer maken?

We hebben op Woontrendz al eerder beschreven hoe je zelf een lamp aan een gekleurd snoer kunt maken: bekijk hier onze andere gekleurde lampen met werkomschrijving

Lampen aan gekleurd snoer online bestellen

Geen zin om zelf te knutselen? De lampen aan gekleurde snoeren zijn ook online te bestellen, bijvoorbeeld bij woonwebwinkel MisterDesign.

Muuto E27 Socket LampMuuto E27 Socket Lamp
Deze draadlamp van Muuto is beschikbaar in 12 verschillende kleuren. Trouwens, E27 staat voor de maat van de fitting. Dit is de meestgebruikte maat voor een lampenfitting. Waarschijnlijk heb je er dus nog wel een paar van liggen thuis. Mocht je dit niet hebben, geen probleem… De socket lamp wordt geleverd met een 40 Watt halogeenlamp. Wil je meer sfeer, dan kun je deze vervangen door een ‘flame’ lamp.

Bekijk de Muuto E27 Socket Lamp

Een reactie op “Lampen aan gekleurd snoer

Laat een reactie achter