Landkaart op steigerhout

Mooie combinatie van kleur en materiaal. Print de landkaart uit op overtrek papier of teken hem over van een echte landkaart. Gebruik voor de ondergrond een oude pallet of oude steigerhouten planken. Trek de wereldkaart over en kleur hem in!

Woontrendz-wereldkaart-op-steigerhout

21 reacties op “Landkaart op steigerhout

 1. Iris zegt:

  Beste Hiske,

  Echt een super gaaf idee!! Ik ben nu bezig een variant te maken en heb het bord al klaar. Nu kom ik bij de wereldkaart; hoe heb jij deze erop geschilderd? Had je een mal of heb je eerst de lijntjes getekend en deze ingekleurd?

  Ik had nl uitgemeten dat ik een A0 nodig zou hebben en deze uit zou knippen om een mal te creëren. Nou is een A0 uit laten printen bij bijvoorbeeld Drukwerkdeal al zo’n 20 euro, wat ik dus erg veel vindt om het alleen als mal te gebruiken.

  Ik ben erg benieuwd naar jouw manier. Hopelijk wil je dit delen?

  Groetjes,
  Iris

  • Hiske Ligtenberg zegt:

   Hallo Iris,

   Ik heb hem er met behulp van een mal opgeschilderd. Ik vond het de makkelijkste optie. Het kost inderdaad wat om hem te laten maken. Maar dan heb je ook wat! Vergeet niet te kiezen voor een dik papiersoort.

   Mocht je een hele vaste hand hebben dan kan je hem er ook op schilderen.

   Succes!

   Hiske – Woontrendz

  • Joyce Ebben-Derks zegt:

   Hallo Hiske,

   Wat een super mooi project!
   Hoe heb je hem opgehangen? Hij lijkt strak tegen de muur aan te hangen, en ik zie aan de voorkant geen schroeven. Ik denk dat het frame best zwaar is, dus erg benieuwd naar jouw methode! :-)

   Groetjes Joyce

 2. Jasper zegt:

  Beste Hiske,

  Ik vroeg mij af wat voor soort planken jij hebt gebruikt? Pallet of steigerplanken?
  Heb je die planken nog geverfd of met beits behandeld?

  Gr.

Laat een reactie achter