lief! lifestyle buitencollectie

Lief! Lifestyle Leen Bakker

Het merk lief! lifestyle is vanaf 1 mei met een buitencollectie verkrijgbaar bij het woonwarenhuis Leen Bakker!

Dat is goed nieuws voor iedereen die van betaalbare accessoires, bloemenprints en vrolijke kleuren  houdt! Leen Bakker heeft samen met lief! lifestyle een trendy en betaalbare collectie tuinmeubels en accessoires ontwikkeld.

Winactie

Ben jij fan van de lief! lifestyle buitencollectie? Wij mogen namelijk een set van 4 kussentjes weggeven!
Meedoen kan via onze Facebook actie. Ga naar onze winactie via onderstaande link.

Woontrendz-winactie-lief-lifestyle

DOE MEE AAN DE WINACTIE OP FACEBOOK!

Het thema bestaat uit drie basiskleuren en ‘bloemen’. Alle kleuren zijn onderling te combineren, wat een speels en kleurrijke sfeer schept in je tuin. Mixen en matchen dus. Dit thema is ook erg geliefd bij kinderen. Dit zie je terug in de producten, kleuren en prints. Zoals de picknicktafel en speelbank, deze staan garant voor urenlang speelplezier. De kids kunnen zelfs loungen in dezelfde stoel als papa en mama. 

De  lief! lifestyle buitencollectie is verkrijgbaar bij alle vestigingen van Leen Bakker in Nederland. En je kunt uiteraard online terecht op de webshop.

Leen Bakker verrast telkens weer met een trendy assortiment tegen een lage betaalbare prijs. Bij Leen Bakker staat goede kwaliteit, goede service en een snelle levering hoog in het vaandel. Ook kan je bij Leen Bakker terecht voor advies bij het aanschaffen van bijvoorbeeld je gordijnen, meubelen, vloeren of matrassen. Met maar liefst 176 vestigingen in Nederland, België en Luxemburg vind je er altijd één in de buurt. Bekijk alle verkoopadressen op www.leenbakker.nl.

Naar buiten dus, met Leen Bakker en lief! lifestyle!

 

Laat een reactie achter