Loungen in je eigen tuin deze zomer

Loungeset met zonnige kussens

Van die heerlijke relax banken, een drankje, een goede temperatuur en uitzicht op zee: zo’n echt Ibiza gevoel! Dat gevoel kun je ook gewoon in je eigen tuin krijgen. Creëer het “Ibiza gevoel” in jouw tuin met een goede loungeset en de juiste accessoires!

Kies de juiste samenstelling

Als eerste moet je natuurlijk de juiste loungeset kiezen. Je hebt ze in verschillende afmetingen. Je kunt kiezen voor losse loungestoelen, een combinatie van een loungebank met losse stoelen of bijvoorbeeld voor een ruime lounge hoekbank.

Welk formaat het beste bij jou past, is afhankelijk van de ruimte van het terras in je tuin, maar ook van hoeveel zitplaatsen je wenst. En wil je rechtop zitten, of wil je ook kunnen liggen op je tuinset? Zie jij jezelf al languit liggen met een drankje in de hand en genieten van de zon? Kies dan sowieso voor een loungebank!

Hoe kleed jij jouw loungeset aan?

Je hebt je loungeset gekozen. Nu de volgende stap: het mooi aankleden van jouw terras, zodat je een echt vakantiegevoel in je eigen tuin krijgt deze zomer!

Tuinkussens in trendkleuren

Kussens kunnen jouw tuinset net even wat meer kleur geven. Vaak zijn de kussens van je loungeset in een neutrale kleur: grijs, zwart of beige. Erg handig deze neutrale kleuren, omdat je ze eenvoudig kunt combineren met de trendkleuren van dit seizoen. Zo kun je elk seizoen je tuinset een nieuwe sfeer geven!

Een tuinkleed en kussens zorgen voor meer sfeer én kleur!

Loungeset met zomerse kussens
Loungeset met grijze kussens

Een tuinkleed voor meer sfeer

Gebruik een tuinkleed bij je loungeset. Dit geeft je terras en tuin meer sfeer én kleur. Wanneer je het motief en/of de kleur van je tuinkleed laat terugkomen in de kussens op je tuinset, maak je alles tot één mooi geheel.

Beige loungeset met tuinkleed Tuinset met zwart-wit tuinkleed

Maak het af met groen!

Als laatste kun je de loungeset omringen met leuke plantenbakken, bloemen of bijvoorbeeld een zomerse palmboom voor de echte Ibiza sfeer. Zet de planten neer op leuk trapje voor wat meer speling in hoogte.

Hoe zorg jij voor de zomerse lounge sfeer in jouw tuin?

Bron foto’s: iStockphoto.com

Laat een reactie achter