Low budget: de leukste woonaccessoires

Low budget: de leukste woonaccessoires

Dat accessoires niet altijd duur hoeven te zijn laten we je zien in dit artikel met de leukste low budget woonaccessoires. Perfect voor de interieurliefhebbers die vaak willen switchen van accessoires én voor een ieder met een kleinere portemonnee.

Baksteen behang

Bakstenen muren zijn razend populair. Helaas beschikt (bijna) niemand over zo’n toffe authentieke muur in huis. Om toch deze bakstenen muur te creëren kan je ook voor behang kiezen.

Dit bakstenen behang is verkrijgbaar bij Kwantum voor €15,30

Bekijk het behang op Kwantum

Trendy vloerkleed

Een vloerkleed staat niet alleen gezellig in huis. Hij dempt ook het geluid en zorgt voor warme voetjes. Dit zwart-witte geruite vloerkleed heeft een bijzonder design en is verrassend betaalbaar.

Het vloerkleed Bolivar is verkrijgbaar bij Kwantum voor €75,-

Bekijk het vloerkleed op Kwantum

Decoratieve schedel

Een schedel wekt niet bij iedereen direct een enthousiast gevoel op. Een echte schedel is vaak ook behoorlijk hoog geprijsd. Deze decoratieve schedel is een perfecte optie voor een ieder die niet teveel geld wil uitgeven aan decoratie.

De schedel is verkrijgbaar bij Kwantum voor €10,-

Bekijk de schedel op Kwantum

Opbergen in stijl

Deze mand kan je gebruiken voor alles wat je stijlvol wilt opbergen. Denk hierbij aan speelgoed, wasgoed of je overtollige sierkussens en plaids. Hij is zelfs leuk als mand om een plant (let wel, hij is natuurlijk niet waterdicht).

De opbergzak is verkrijgbaar bij Kwantum voor €8,-

Bekijk de opbergzak op Kwantum

Zeshoekige vaas

Deze vaas is perfect voor decoratie takken of een kleine bos bloemen. Hij is zelfs leuk zonder dat je er iets in doet. De vaas is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De vaas is verkrijgbaar bij Kwantum voor €6,-

Bekijk de vaas op Kwantum

Plantentafel

Voor de liefhebbers van de urban woonstijl is dit een must have. Dit tafeltje is perfect om je planten op tentoon te stellen.

De plantentafel is verkrijgbaar in verschillende formaten bij Kwantum vanaf €10,-

Bekijk de plantentafel op Kwantum

Bron hoofdfoto: Pinterest

Laat een reactie achter