Low budget styling

Low budget styling

Waanzinnige styling plannen voor iedere prijsklasse

Vind jij het ook zo leuk om elk seizoen een andere stijl in huis te proberen? Een minder goed idee voor je portemonnee. Daarom de oplossing voor ieder budget. Ik start met een enorme uitdaging; zo weinig mogelijk uitgeven. Want ja zeg zou zelf, groeit er bij jou geld op je rug??

Heb jij boven of ergens achterin een doos nog kussens of kaarsen liggen die je eigenlijk niet zo mooi vind? Of heb je wel eens wat gekregen maar stond het niet zo mooi in huis?

Organiseer een ruil avond!

Low budget styling

Het gezelligst is natuurlijk om met je vrienden en vriendinnen een ruilavond te houden! Slimmer is het om zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen. Want hoe meer accessoires, hoe groter de kans dat er iets tussen zit voor jou! En de spullen van je vriendinnen, die ken je al natuurlijk. En als je budget heel klein is, kun je ook iedereen zijn eigen drinken mee laten nemen. Hoe low- budget kun je gaan?!

Tweedehands

Natuurlijk bezoek je de kringloopwinkels en struin je rommelmarkten af. Niets om je voor te schamen, ze zijn zelfs helemaal in de mode. Wat voor de een oude troep is, daar kan voor jou net dat ene geweldige vaasje tussen zitten! Leuk om een paar oude kaarsenstandaards neer te zetten bij je nieuwe kastje. Het hoeft echt niet precies te passen. Het geeft juist meer sfeer als het niet al te netjes past. En zie je wel een het perfecte accessoire, maar is de kleur niet goed? Verf je hem toch gewoon in de kleur die wel bij jou past.

Oh hoe makkelijk kan je vanuit je luie stoel Marktplaats bekijken. Met handig onderhandelen kun je misschien nog wel afdingen. Mensen willen vaak snel van hun spullen af, maak hier gebruik van. Verander dat oude kastje met een tof behang en een lik verf. Meteen super passend voor jouw eigen kamer. En je bent in het bezit van een echte eyecatcher die niemand anders heeft.

Ik ben nieuwsgierig naar wat jij te ruilen hebt. Laat je het aan me zien via Facebook of Twitter, of natuurlijk via een reactie onder de blog.

Veel plezier met ruilen!

9 reacties op “Low budget styling

  • Marieke zegt:

   Hoi Evelien,
   Ik heb nog steeds geen reactie :-(
   Google eens op jaren 50 en 60 stoelen, dan kun je bij meerdere sites stoelen uitkiezen. Ik ken je budget niet, maar marktplaats is een goede plek voor koopjes. Je kan mij ook mailen via marieke@waanzinniginterieur.nl, dan kan ik je helpen in je zoektocht.
   Ontwerpers als Andersen, Hein Stolle en Artifort zijn goede zoek-opties.
   Veel succes!!

 1. Sarah zegt:

  Hallo,

  Weten jullie toevallig waar die superleuke boekenkast/planken vandaan komen of is het op maat gemaakt, deze is echt leuk :-).

  Groetjes,
  Sarah

Laat een reactie achter