Magnetisch behang dieren

Magnetisch behang dieren

Magneetbehang met de meest fantastische prints van dieren. Stijlvol en functioneel tegelijk en geschikt voor diverse woonruimtes!

Muurstickers en fotobehang met dieren zijn trendy en op dit moment erg populair. Op Woontrendz hebben we al diverse voorbeelden laten zien en besproken. Maar dit behang met dieren is wel heel bijzonder. Dit is namelijk magneetbehang; behang waarop magneten blijven ‘kleven’. Hierdoor is het behang niet alleen decoratief, maar ook nog eens heel functioneel. Met behulp van magneten hang je eenvoudig je briefjes, foto’s of ansichtkaarten op aan de muur. Echt een geschikte vervanger voor het veelgebruikte standaard magneetbord of de magneten aan de koelkast.

Beschikbare behang dieren prints

Maar, het meest onder de indruk zijn wij van de mooie dieren prints:

groovy magnets behang dieren zebra   groovy magnets magneetbehang giraffe   magnetisch fotobehang dieren konijn   Magnetisch behang dieren

Super leuk toch? De prints zijn groot, maar niet heel uitgesproken qua kleuren. Hierdoor is het magneetbehang prima te gebruiken binnen verschillende woonstijlen en diverse woonruimtes, waaronder de keuken, werkkamer of kinderkamer. Of je eigen slaapkamer!

Magneetbehang dieren specificaties

Het magneetbehang van Groovy Magnets is voorzien van ijzervezels, op een ondergrond die bestaat uit vinyl. Het zijn de ijzervezels die ervoor zorgen dat magneten er aan hechten. Slim bedacht vinden wij!

Dit magnetische behang met dieren is beschikbaar met vier verschillende prints. Een zebra, giraffe, konijn en valkparkiet. Elke variant is verkrijgbaar in de afmeting small of large:

  • Small: 63,5 cm breed x 265 cm hoog – €67,50
  • Large: 127 cm breed x 265 cm hoog – €99,-

Bij het behang wordt ook een set van vijf magneten geleverd. Handig, want hierdoor kun je direct aan de slag!

Groovy Magnets magneetbehang online bestellen?

Het Groovy Magnets magneetbehang met prints van dieren is verkrijgbaar bij D-Signmeubels.nl. Deze webwinkel heeft alle prints en afmetingen in het assortiment en deze kun je hier online bestellen:

Groovy Magnets magneetbehang dieren bij D-signmeubels.nl

D-Signmeubels.nl heeft het keurmerk veilig winkelen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van de webshop. Koop hier gerust een prachtig behang met dieren!

Laat een reactie achter