Moderne keuken met houten werkblad

Moderne keuken met houten werkblad

Zoek je inspiratie voor een keuken en houd je van modern met een vleugje ‘natuurlijk’? Dan is dit een prachtig voorbeeld!

In dit voorbeeld is een mooie moderne keuken te zien met witte greeploze kasten en metaalkleurige apparaten. De ultieme ingrediënten voor een strakke keuken. De keuken in het voorbeeld is groots opgezet, maar een grote keuken is geen vereiste voor het realiseren van een witte moderne keuken. Een witte keuken past in elke ruimte en de kleur wit is juist zeer geschikt voor kleinere keukenoppervlakten. Wit oogt namelijk ruimtelijk, waardoor je moderne keuken optisch groter lijkt.

Dat geldt overigens ook voor het element licht. In de voorbeeldfoto zie je een overvloed aan licht wat ook bijdraagt aan een ruimtelijk effect in de moderne keuken. Heb je dus niet de oppervlakte, maar wel de beschikking over licht, dan kun je prima een vergelijkbare keuken realiseren.

Houten werkblad als natuurlijk element

Het mooie aan de voorbeeldkeuken is de connectie met de natuur. In deze moderne keuken is een robuust en dik houten werkblad toegevoegd. Zo worden twee stijlen op een fraaie manier gecombineerd. Overigens is een dik (houten) werkblad ook populair, dus voldoet deze toevoeging aan de laatste trends. Welke kleur je kiest voor het houten werkblad maakt overigens niet uit. Of het nu donker is, of licht, de combinatie met wit is altijd goed en zorgt voor een rustige uitstraling.

Woonaccessoires in een deze moderne keuken

In de moderne keuken op de voorbeeldafbeelding zijn diverse stijlvolle woonaccessoires toegevoegd in de vorm van servies, vazen en een prachtige lamp. Vooral de hanglamp is een bepalende eye catcher die de moderne keuken voorziet van kleur en hem daarmee helemaal af maakt.

In deze moderne keuken zijn onder andere de volgende accessoires gebruikt:


HK Living vazen

HK Living vaas waterfles blauwDe vaas in de voorbeeldkeuken is van het merk HK Living en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, vanaf €14,95 bij woonwebwinkel Wonenmetlef.

Bekijk alle HK Living vazen en schalen


 HK Living hanglamp industrieel ‘Factory’ aqua groen

HK Living hanglamp industrieel 'Factory' aqua groenDe prachtige lamp in de moderne keuken is tevens van HK Living. Het betreft de industriële lamp ‘Factory’ in de kleur aqua groen. De lamp is zeer betaalbaar en kost slechts €169,95 bij webshop Wonenmetlef.

Bekijk HK Living hanglamp industrieel Factory


 

Laat een reactie achter