Luxe in je slaapkamer met een Natural Balance dekbedovertrek!

Dekbedovertrek Natural Balance breimotief

Slapen, ik vind het heerlijk! Helemaal wanneer er net een fris en schoon dekbedovertrek op mijn bed ligt. Aan het einde van de dag, kom ik dan echt even helemaal tot rust.

De slaapkamer is wat mij betreft dan ook een vertrek die je altijd netjes en rustig moet inrichten. Zo kun je hier echt ontspannen. De kleurstelling is hierbij belangrijk, maar ook je bed en niet te vergeten je dekbedovertrek! Met een mooi dekbedovertrek en de juiste accessoires kun je jouw slaapkamer tot een waar rustoord maken.

Natural Balance dekbedovertrekken in dé trends van 2017!

Nightlife living, een webshop met prachtige dekbedovertrekken en hoeslakens heeft een nieuwe collectie beddengoed genaamd “Natural Balance”. Deze nieuwe, luxe collectie sluit helemaal aan bij de trends van 2017 in kleur en motief. Kortom: reden genoeg voor mij om eens naar hun aanbod te kijken!

Dekbedovertrek in bohemian stijl

Bohemian stijl is één van de stijlen die dit jaar helemaal trendy is. Deze stijl kun je nu ook terug laten komen in je slaapkamer met een dekbedovertrek van Natural Balance. Dit beddengoed kun je krijgen in o.a. de kleuren grijs, taupe, burgandy (oud roze) en blauw.

Zelf ga ik voor het grijze dekbedovertrek welke ik dan afwisselend zou combineren met een satijn roze of grijs hoeslaken. Ik word helemaal blij van de combinatie van oud roze met grijs en dit staat super in mijn nieuwe slaapkamer denk ik.

Dekbedovertrek Natural Balance Victoria grijs

Dekbedovertrek met bloemen

Een andere trend van 2017 die ik ook terug zie in de dekbedovertrekken van Natural Balance is de retro/ bloemen look. Dit patroon zie je ook in de woonkamer als behang terugkomen en kun je nu dus doortrekken naar je slaapkamer met dit beddengoed.

Het mooie van dit dekbedovertrek vind ik dat de ‘achterkant’ effen is van kleur. Zo kun je die extra luxe look creëren wanneer je het dekbed omslaat. Wanneer je jouw slaapkamer neutraal inricht, kun je met je dekbedovertrek steeds kiezen voor een andere hoofdkleur. Kies je voor oud roze voor een romantische sfeer, of ga je voor donkerblauw en geef je jouw slaapkamer zo een rustige sfeer?

Dekbedovertrek Natural Balance Rosalie Roze

Dekbedovertrek Natural Balance Rosalie blauw

Ik kan niet direct kiezen welke kleur mijn voorkeur heeft. Het liefste wissel ik namelijk dagelijks mijn beddengoed om zo elke dag in een fris en schoon bed te slapen! En hoe fijn is het wanneer je naast een heerlijk schoon bed, ook nog eens een compleet andere look in je slaapkamer kunt krijgen door enkel je dekbedovertrek te veranderen?

Een luxe collectie van top kwaliteit!

Ik ben helemaal enthousiast over deze nieuwe collectie beddengoed van de webshop Nightlife living. Hij geeft je slaapkamer een chique uitstraling en de dekbedovertrekken en hoeslakens zijn ook nog eens van topkwaliteit gemaakt.

Dekbedovertrek Natural Balance

De dekbedovertrekken van de Natural Balance collectie zijn namelijk gemaakt van 100% katoen satijn waardoor ze ademend zijn en goed het vocht opnemen. Daarnaast zijn ze behandeld met Aura Fresh. Door deze innovatieve behandeling neutraliseert het overtrek ongewenste luchtjes uit de omgeving, zodat ze geen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid.

Dat betekent dus dat ik met een dekbedovertrek & hoeslaken van Natural Balance echt in een fris en schoon bed zal slapen, in een schone, gezuiverde lucht!

Welk dekbedovertrek past bij mij?

Zodra mijn slaapkamer helemaal af is in mijn nieuwe huis, ga ik beslissen welk dekbedovertrek ik uitkies voor mijn slaapkamer. Zal ik gaan voor de bohemian stijl, het bloemen motief of kies ik voor het dekbed met het breimotief? Welk dessin vinden jullie het mooist en voor welke kleur zal ik gaan?

Ik kan hem in ieder geval makkelijk online bestellen en bezorging is gratis (boven de € 50). En bestel je bij Nightlife living voor 23.45 uur ’s avonds, dan heb je de volgende dag al een schoon en fris dekbedovertrek op je bed!

Dit artikel is een samenwerking met Nightlife living.

Laat een reactie achter