Pasen in huis

Pasen in huis

Nog een paar dagen tot Pasen, is jouw huis er al klaar voor?

Woontrendz-paasdecoratie

Alles is geoorloofd! Ga lekker los met de Paasdagen!

De tijd van Pasen is weer een goede gelegenheid om je woonkamer in andere sferen te brengen met allerlei kleuren. En alles mag! Ga lekker los met je mooiste combinaties. Het is niet voor altijd, dus ik vind dat alles mag.  En zeg nou zelf blauw, paars en roze, daar wordt je toch vrolijk van? Vloeken? Echt niet hoor, dat bestaat niet meer tegenwoordig. En het is meteen iets anders dan het traditionele geel en groen.

Woontrendz-paastakken

Gebruik bloemen of mooie takken die je zelf mooi vindt!

Zelf vind ik het tof om roze te gebruiken. Ja ik geef het toe, ik ben een echt fan van roze!!  Maar om het in mijn huis toe te voegen is minder gewenst met drie mannen. Dus met Pasen pak ik mijn kans! Onder andere bij de Xenos zijn er allerlei leuke paasversieringen te koop en voor een paar euro heb je dus echt al een leuke sfeer in huis. En die paastakken? Misschien heb je wel een aardige buurman met een mooie struik in de tuin waar je een paar takken van mag hebben. En anders liggen er genoeg in het bos! Als je ze van te voren goed laat drogen, kun je ze zelfs in je favoriete kleur schilderen.

Woontrendz-paastak-met-pompom

Doe eens iets anders en schilder je lege vazen.

Pasen hoeft echt niet veel te kosten!

Ik vind het tof om lege potjes of blikken, van bijvoorbeeld olijven of soep, samen met mijn kinderen te verven. Dat is al een leuke invulling van je ochtend op zich, met ook nog eens een tof eind resultaat! Hierin een paar kleine takjes met leuke bloemetjes of konijnen op een mooi gedekte tafel en jou paasdagen mogen nog heel lang duren! Ik zag dat ze bij Xenos ook gekleurd lint verkopen. Super leuk om de ontbijtbekers en borden een mooie rand te geven met dit lint. Dit kost maar een paar euro en het resultaat is waanzinnig!! Met dubbelzijdig tape verschuift het niet, en kunnen je bekers en borden na de paasdagen zo weer de kast in.

Pasen-in-huis

Je kan ook eens iets anders doen. Wat vind je ervan om zelf een paas-stuk te maken. Bij onder andere de IKEA kun je voor 0,99 cent een witte beker kopen. Hierin snijd je op maat wat foam, onder andere te koop bij het tuincentrum. Doe dit schuim in de beker en steek hierin je mooiste kaars. Lijm deze voor de veiligheid vast. Vul de beker verder met mos, versier de tafel met enkele losse eieren en klaar is jouw zelfgemaakte ei-catcher.

Mail mij een foto van jouw mooiste paasversiering via Facebook. Ik ben benieuwd!!

Laat een reactie achter