Piet Hein Eek collectie

De Nederlandse designer Piet Hein Eek is internationaal bekend als een toonaangevende designer.

Piet Hein Eek heeft speciaal voor Wehkamp een 9-delige collectie ontworpen. Deze collectie is exclusief bij Wehkamp verkrijgbaar en gemaakt voor iedereen die van Nederlands design houdt. Wehkamp heeft samen met Piet Hein Eek een betaalbare collectie samengesteld. Deze uit eerlijke materialen vervaardigde meubelen zijn mooi en typisch Nederlands door de eenvoud.

Piet Hein Eek“Als je van planken een stoel maakt en vindt dat ‘zitten’ geen werkwoord is dan zul je de vorm toch op de een of andere wijze moeten aanpassen aan het menselijk lichaam. De stoel die is ontstaan, is comfortabel en eenvoudig. Juist de eenvoud biedt comfort.”

De Piet Hein Eek Collectie online bekijken?

De Piet Hein Eek collectie bestaat onder andere uit servies, woonaccessoires en meubelen.

Piet Hein Eek collectie op Wehkamp

Woontrendz-Piet-Hein-Eek-stoel    Woontrendz-Piet-Hein-Eek-bank   Woontrendz-Piet-Hein-Eek-kledingkast    Woontrendz-Piet-Hein-Eek-servies   Woontrendz-Piet-Hein-Eek-fruitmand

Piet Hein Eek collectie bij Wehkamp; het verhaal

Benieuwd hoe een Nederlandse topontwerper en Wehkamp door één deur kunnen? In dit filmpje leggen Piet Hein Eek en Erwin van Cooth van Wehkamp uit hoe deze fantastische samenwerking (en de collectie zelf) is ontstaan. Zeker het kijken waard!

https://www.youtube.com/watch?v=rlD7Cfr7akg

Wat is jouw mening over de Piet Hein Eek collectie van Wehkamp? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen of te reageren via social media!

Laat een reactie achter